Limited Run Games – Panzer Paladin fysieke editie vanaf 22 December

Limited Run Games – Panzer Paladin fysieke editie vanaf 22 December

Limited Run Games heeft onthuld dat het fysieke edities van Panzer Paladin zal distribueren namens Tribute Games.

Exemplaren in standaardeditie met omslag-artwork zijn verkrijgbaar voor $ 34,99. Ondertussen zal een Collector’s Edition van $ 79,99 USD extra’s bevatten, zoals een pakket met 4 cd’s, premium metalen figuren en een 18 × 24 omkeerbare poster. Open pre-orders beginnen op 22 december 2020 (12 uur ET).

Net als andere gedistribueerde edities, zal deze release geen deel uitmaken van de genummerde series van Limited Run Games – dus als je iets mist, is er geen compromis over een complete Limited Run Games-collectie.

Over Panzer Paladin

De aanblik van gigantische zwaarden die door de nachtelijke hemel flitsen is misschien huiveringwekkend, maar blijf staan! De sinistere Ravenous en zijn legioenen brute demonen staan ​​klaar voor de strijd. Zelfs alle legers van de wereld kunnen ze niet stoppen, maar de mensheid heeft nog een laatste troef in het gat: hypermodern machtspantser genaamd Paladin.

Het is nu aan een androïde met een sterke wil genaamd Flame om een ​​Squire te worden, de Paladin te besturen en alle Weapon Keepers en hun duivelse leider op te sporen. De confrontatie tussen de technologische bekwaamheid van de mensheid en de sterke krachten van het occulte is begonnen!

Grijp wapens van de bewoners van de onderwereld en laat ze proeven van hun eigen medicijn! Laat ze de kracht zien van de allernieuwste technologie gecombineerd met meesterlijk zwaardvechten. Slash, bash en baan je een weg door een reeks verbluffende levels over de hele wereld, allemaal weergegeven in glorieuze 8-bit graphics! Spring in je Paladin en neem de wapens op!

Smeed je eigen aangepaste slagwapens met de smid en vind ze in de Panzer Paladin Steam Workshop.

Update kerninhoud:

Deze gratis inhoudsupdate bevat de volgende nieuwe functies:

  • Nieuwe uitdagingsmodus met 11 kamers om je vaardigheden echt te testen
  • Speedrun-herhaling en scorebord nu beschikbaar voor alle nieuwe kamers
  • Gloednieuwe klassieke 8-bits soundtrack-optie
  • Wapenopslag van smid vergroot