Limited Run Games – PixelJunk Eden 2 fysieke edities onthuld

Limited Run Games – PixelJunk Eden 2 fysieke edities onthuld

Limited Run Games heeft aangekondigd dat PixelJunk Eden 2 een fysieke release krijgt. En het wachten is bijna voorbij!

De uitgever heeft bevestigd dat het pre-orders zal openen voor twee edities van de game vanaf 1 juni 2021. Exemplaren in de standaardeditie zullen beschikbaar zijn voor $ 29,99 USD.

Ondertussen zal een Collector’s Edition van $ 84,99 USD (hierboven afgebeeld) extra’s bevatten zoals een handboek met kleurenkaart voor de tuin, een holografische verzamelbox, een holografische displayhoes, een kunstboek, een soundtrack met 3 schijven, lithografische prints, grimpzijde en diffractieglazen!

Pre-orders voor deze fysieke edities blijven vier weken open. Net als andere gedistribueerde titels, zal deze release geen deel uitmaken van de genummerde series van Limited Run Games – dus als je iets mist, is er geen compromis over een complete Limited Run Games-collectie.

Over PixelJunk Eden 2

Van de geest van Baiyon, creatief directeur en hypnotiserende soundscape-componist, voor zowel de bekroonde Pixeljunk Eden als Eden Obscura, komt Eden 2, een verkenning van het leven, kleur en samenwerking waarin Grimps de wereld nieuw leven inblaast en revitaliseert in een reeks van luminescentie, schilderen op een weelderig canvas terwijl ze spelen.

Keer terug naar de spectaculaire, steeds veranderende tuinen van psychedelische beelden en geluiden terwijl je nieuwe planten en biomen kweekt, stuifmeel verzamelt en zaden helpt nieuwe exotische bladeren te laten ontkiemen en bloemen te laten bloeien, allemaal tegen een dynamische en levendige achtergrond van zachte, veelkleurige beelden.

Zwaai en draai met zijden draden, zowel in een enkel spel als in coöperatief spel terwijl jij en een partner rond elkaar pirouteren in penseelstreken van licht en kleur in de wereld op je reis om de allerbelangrijkste ‘Spectra’ te verzamelen, de bron van al het leven in de wereld.

  • Nieuwe Grimps met extra voordelen kunnen in de loop van de tijd worden ontgrendeld, waardoor nieuwe manieren worden geboden om deze vreemde nieuwe werelden te spelen en te ervaren.
  • Gebruik een verscheidenheid aan verschillende “kruiden” om het verzamelen van stuifmeel te verbeteren, meer tijd te besteden aan het cultiveren van de tuinen en de wereld te veranderen in geestverruimende manieren!
  • Ontspan op de synergetische beats en ritmes die speciaal voor deze caleidoscopische, wonderlijke werelden zijn gecreëerd.
  • Met een veelvoud aan tuinen om uit te kiezen en veel verschillende varianten voor elk, biedt Eden 2 talloze uren aaneengesloten spel.
  • Een uitgebreide en eclectische mix van ambient en sensorisch snoep voor je oren.