Limited Run Games – Quake fysieke edities aangekondigd

Limited Run Games – Quake fysieke edities aangekondigd

Bethesda lanceerde een geremasterde editie van de cultklassieker Quake op moderne consoles. Als je hoopt de Nintendo Switch-versie fysiek te bezitten, komt de kans snel!

Limited Run Games heeft onthuld dat het exclusieve fysieke Nintendo Switch-edities voor de game zal publiceren. Open pre-orders voor de titel beginnen op 27 augustus 2021 (10 uur ET).

Meerdere edities

Naast de standaardversie-exemplaren van $ 29,99 USD (hierboven afgebeeld), onthulde de uitgever ook een Deluxe Edition-bundel van $ 79,99 USD voor de game (hieronder afgebeeld) – die extra’s zal bevatten zoals een officiële SteelBook-hoes, 18×24″-poster, metaal Quake-sleutelhanger en metalen herdenkingsmunt.

Diehard-fans kunnen ook overwegen een Ultimate Edition-bundel van $ 174,99 USD aan te schaffen (hieronder afgebeeld), die alles in de Deluxe Edition bevat plus een shirt, ring van schaduwen, emailpin, 3″ metalen Shambler-figuur, gemotoriseerde roterende Quake quad-schade replica beeld, een genummerd certificaat van echtheid en een luxe omdoos met munitie voor spijkerpistolen.

Over QUAKE

Ontwikkeld door de bekroonde id Software, is Quake® de baanbrekende, originele dark fantasy first-person shooter die de inspiratie vormt voor de hedendaagse retro-stijl FPS-games. Ervaar nu de authentieke, bijgewerkte en visueel verbeterde versie van het origineel.

Ervaar het originele spel, verbeterd

Geniet van de originele, authentieke versie van Quake, nu met ondersteuning tot 1080p* en breedbeeldresolutie, verbeterde modellen, dynamische en gekleurde verlichting, anti-aliasing, scherptediepte, de originele, sfeervolle soundtrack en themalied van Trent Reznor , en meer. Er is nooit een beter moment geweest om Quake te spelen.

Speel de Dark Fantasy-campagne

Jij bent Ranger, een krijger gewapend met een krachtig arsenaal aan wapens. Vecht tegen corrupte ridders, misvormde ogres en een leger van verwrongen wezens in vier duistere dimensies van geteisterde militaire bases, oude middeleeuwse kastelen, met lava gevulde kerkers en gotische kathedralen op zoek naar de vier magische runen. Pas nadat je de runen hebt verzameld, heb je de kracht om het oude kwaad te verslaan dat de hele mensheid bedreigt.

Koop de originele en nieuwe uitbreidingspakketten

Quake wordt ook geleverd met zowel originele uitbreidingspakketten: “The Scourge of Armagon” en “Dissolution of Eternity”, als twee uitbreidingen die zijn ontwikkeld door het bekroonde team van MachineGames: “Dimension of the Past”, en de -nieuwe “Dimensie van de Machine.”

Ontdek de geheel nieuwe uitbreiding “Dimension of the Machine”

In de diepste diepten van het labyrint ligt de kern van lava en staal die alleen bekend staat als The Machine. Kruistocht door tijd en ruimte tegen de krachten van het kwaad om de verloren runen samen te brengen, de slapende machine van stroom te voorzien en het portaal te openen dat de grootste bedreiging voor alle bekende werelden verbergt – vernietig het… voordat het ons allemaal vernietigt.

Geniet van online en lokale multiplayer en CO-OP

Vecht je een weg door de duistere fantasiebasiscampagne en uitbreidingen in online coöp voor 4 spelers of lokale coöp met gesplitst scherm, en strijd in pure gevechten in retrostijl met ondersteuning voor 8 spelers (online) of 4 spelers (lokaal gesplitste scherm) wedstrijden. Met speciale serverondersteuning voor online matchmaking en peer-to-peer-ondersteuning voor aangepaste matches.

Download extra, gratis mods en missies

Breid je ervaring uit met gratis, samengestelde, door fans gemaakte en officiële mods en missies zoals Quake 64, die je nu kunt downloaden en spelen. Binnenkort meer door fans gemaakte en officiële mods en missies.

Speel samen met Crossplay

Speel de campagne en alle uitbreidingspakketten coöperatief of ga teen-tot-teen in multiplayer-wedstrijden met je vrienden, ongeacht het platform! Crossplay wordt ondersteund op pc (met controller), Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 en Nintendo Switch™.

Motion Aiming Ready

Verbeter je vuurgevecht met een optie waarmee je kunt richten met behulp van gyrobesturing. De optie kan worden gebruikt in combinatie met de Joy-Con™ voor de perfecte mix van onderdompeling en nauwkeurigheid.

*Maximale schermresoluties verschillen per platform.

Ad