Limited Run Games – Quake II fysieke edities onthuld

Limited Run Games – Quake II fysieke edities onthuld

Samenvatting:

Limited Run Games laat de dromen van Quake II-fans uitkomen met fysieke edities voor de verbeterde versie van de tijdloze klassieker op Nintendo Switch. Pre-orders voor verschillende edities starten op 11 augustus 2023, waardoor het weer spannend wordt om deze iconische game in handen te hebben. Dit artikel gaat dieper in op de details van deze edities en de exclusieve inhoud die ze bieden, en helpt je bij het kiezen van het perfecte verzamelobject voor je gameplank.


Quake II fysieke edities onthuld

Limited Run Games, bekend om zijn toewijding om fysieke kopieën van digitale games uit te brengen, werkt samen met Quake II om Nintendo Switch-bezitters een onvergetelijke ervaring te bezorgen. De verbeterde versie van dit legendarische spel, dat al jaren harten verovert, is nu klaar om gekoesterd te worden in fysieke vorm.

Voorbestellingen in de standaardeditie

Quake II-enthousiastelingen kunnen 11 augustus 2023 in hun agenda noteren, wanneer de pre-orders voor de standaardeditie van start gaan. Met een prijs van $ 34,99 USD, biedt deze editie een uitstekende gelegenheid voor spelers om de klassieker opnieuw te beleven op hun moderne console. De standaardeditie gaat niet alleen over het spel; het gaat over de opwinding van het vasthouden van een stukje gamegeschiedenis.

Quake II speciale editie

Voor degenen die op zoek zijn naar een meer meeslepende ervaring, is de Quake II Special Edition een perfecte keuze. Dit pakket van $ 84,99 USD bevat niet alleen de game, maar ook een overvloed aan extra’s. De Quake II SteelBook, een omkeerbare poster van 18 x 24 inch, een briefingdocument en dogtags voegen een nieuwe dimensie toe aan je gaming-setup.

Ultieme Strogg-editie

Limited Run Games houdt niet op bij de Special Edition; ze gaan nog een stap verder met de Ultimate Strogg Edition. Deze editie kost $ 149,99 USD en biedt een collectie die de verwachtingen overtreft. In de Strogg Collector’s Box vind je een Mini Metal Adrianator Ship, een Military Service Challenge Coin en een Combat Service Patch. Deze items zijn niet alleen accessoires; het zijn tekenen van je passie voor gamen.

Verbeterde versie-hoogtepunten

De verbeterde versie van Quake II is op maat gemaakt voor moderne consoles met behoud van de klassieke essentie. De nostalgische gameplay, gecombineerd met bijgewerkte beelden, belooft een ervaring die zowel ervaren spelers als nieuwkomers aanspreekt.

Waar te bestellen

Deze gelimiteerde fysieke edities kunnen exclusief worden gereserveerd via de website van Limited Run Games. Zorg ervoor dat u uw exemplaar beveiligt zodra de voorbestellingen opengaan om te voorkomen dat u deze unieke kans misloopt.

Conclusie

De samenwerking tussen Limited Run Games en Quake II zorgt voor een viering van het heden en verleden van gaming. Van de standaardeditie tot de weelderige Ultimate Strogg Edition, elk pakket biedt een manier om op een dieper niveau met de game in contact te komen. Nu de pre-orders beginnen, kunnen gameliefhebbers reikhalzend uitkijken naar de dag dat ze hun gekozen editie van Quake II in hun handen kunnen houden.

Veelgestelde vragen:
  • 1. V: Waar kan ik deze edities pre-orderen?
    • A: Je kunt de edities exclusief vooraf bestellen via de website van Limited Run Games.
  • 2. V: Wat is de releasedatum van deze edities?
    • A: Pre-orders beginnen op 11 augustus 2023.
  • 3. V: Zijn deze edities beschikbaar voor andere consoles?
    • A: De fysieke edities zijn speciaal ontworpen voor de Nintendo Switch.
  • 4. V: Wat maakt de Ultimate Strogg Edition speciaal?
    • A: De Ultimate Strogg Edition bevat exclusieve verzamelitems zoals een Mini Metal Adrianator Ship, een Military Service Challenge Coin en een Combat Service Patch.
  • 5. V: Kan ik verwachten dat de verbeterde versie de essentie van het originele spel vastlegt?
    • A: Ja, de verbeterde versie behoudt de klassieke gameplay en verbetert de beelden voor een moderne game-ervaring.