Limited Run Games – Riverbond fysieke editie aangekondigd – 7 September

Limited Run Games – Riverbond fysieke editie aangekondigd – 7 September

Limited Run Games heeft onthuld dat het een fysieke Nintendo Switch-release van Riverbond zal distribueren namens Cococumber.

Standaardeditie-exemplaren zijn hier beschikbaar voor $ 39,99 USD per stuk, wanneer de pre-orders beginnen op 7 september 2021 (12:00 uur ET). Net als andere gedistribueerde titels maakt deze release geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games – dus het missen van een complete Limited Run Games-collectie zal geen concessies doen.

video
play-rounded-fill

Over Riverbond

Begeef je op een heroïsche reis om missies te voltooien, aanbiddelijke vijanden te verslaan en alles in kleine blokjes te breken! Worden jij en je vrienden de legendarische helden van Riverbond?

De Ridder heeft de leiders van de Acht Werelden gevangengezet en heeft chaos, droogte en wanorde veroorzaakt! Ga samen op avontuur om het kwaad te verslaan en help de charmante inwoners van Riverbond tijdens deze reis boordevol actie door prachtige, handgemaakte werelden. Ontgrendel een verscheidenheid aan wapens, rust nieuwe skins uit en activeer power-ups om je een weg naar glorie te hacken en te hakken!

Klassieke singleplayer of Chaotic Couch Co-op!

Of het nu in singleplayer is of een tandje bijsteken in chaotische coöp op de bank, je kunt dit epische avontuur op jouw manier spelen. Met drop-in, drop-out couch co-op, wint iedereen samen!

Kubieke gevechten en geweldige Voxel-vernietiging

Met een selectie van snelle en responsieve wapens is het altijd bevredigend om alles te verwoesten. Laat massieve torens omvallen met een swoosh van je zwaard, krijg een schot in de roos bij bendes vijanden en explodeer omgevingen in kleurrijke uitbarstingen van voxel-goedheid!

Schattige personages en dodelijke bazen

Ontmoet charmante personages, sluit onverwachte bondgenoten en vecht met schattige (maar dodelijke!) bazen. Kies uit meer dan 50 wapens die bij je speelstijl passen en overwin het kwaad. Cue epische avonturenmuziek!

Ad