Limited Run Games – RWBY: Arrowfell – Fysieke release details

Limited Run Games – RWBY: Arrowfell – Fysieke release details

Voorafgaand aan deze aankondiging werd gemeld dat Limited Run Games van plan was een fysieke release van RWBY: Arrowfell op de Nintendo Switch te organiseren; het bedrijf heeft nu echter meer informatie verstrekt.

Fysieke release

Het bedrijf Limited Run Games gaat failliet door zowel een reguliere versie als een collector’s edition van de game uit te brengen. Als je voor de tweede optie kiest, krijg je naast een exemplaar van de game ook een poster, de soundtrack van de game, een uitdagingsmunt en een Team BRIR-standaard van acryl (verpakt in een doos versierd met de rivaliserende Huntresses zelf).

RWBY: Arrowfell werd in november uitgebracht voor de Nintendo Switch, maar was toen alleen beschikbaar als digitale download.

Over RWBY: Arrowfell

Stort je in een gloednieuwe RWBY-ervaring boordevol actie en opwinding! In dit in-canon-verhaal dat zich afspeelt tijdens RWBY Volume 7, kun je direct schakelen tussen alle vier de leden van Team RWBY – Ruby Rose, Weiss Schnee, Blake Belladonna en Yang Xiao Long – en hun kenmerkende wapens en schijn gebruiken om deel te nemen aan strijd tegen de wezens van Grimm en andere tegenstanders. Je kunt ook hun schijn gebruiken om te transformeren in hun respectievelijke karakters. Met RWBY: Arrowfell kun je Atlas en de omliggende gebieden verkennen om omgevingspuzzels op te lossen, enorme bazen te verslaan, een level omhoog te gaan met vaardigheidspunten en interactie te hebben met personages zoals Penny, Winter en General Ironwood, naast het mysterieuze nieuwe team van Huntresses , Team BRIR! De game bevat voice-overs van de originele cast van RWBY, geheel nieuwe tussenfilmpjes van het team achter de show en een gloednieuw themalied van Jeff Williams. In RWBY: Arrowfell zijn de enigen die Remnant kunnen verdedigen tegen een onbekend nieuw gevaar, leden van Team RWBY.

Kenmerken

  • Controleer alle vier de leden van Team RWBY — Ruby, Weiss, Blake en Yang — en gebruik de unieke wapens en vaardigheden die bij elk personage horen! Je bent vrij om op elk moment tussen de twee te schakelen!
  • Maak gebruik van de schijn van elk personage om een ​​voordeel te behalen in de strijd en om raadsels op te lossen!
  • Met de vaardigheden van RWBY’s originele vocale cast, naast een gloednieuw themalied gecomponeerd door Jeff Williams en uitgevoerd door Casey Lee Williams!
  • RWBY-auteurs Kerry Shawcross, Miles Luna en Eddy Rivas hebben samengewerkt om een ​​geheel nieuw canoniek verhaal te creëren dat zich afspeelt in RWBY Volume 7!
  • Ontdek een breed scala aan niet-lineaire landschappen in Atlas, Mantle en de gebieden rond deze twee steden!
  • Ga in gesprek met bekende figuren zoals Penny, Winter, General Ironwood en de Ace Operatives, naast het ontmoeten van gloednieuwe mensen zoals Team BRIR!
  • Verzamel vaardigheidspunten om de statistieken van Team RWBY te verbeteren!

Vanaf 10 februari 2023 kunnen fans pre-orders plaatsen voor de fysieke exemplaren van RWBY: Arrowfell for Switch.