Limited Run Games – Scott Pilgrim Vs. The World: The Game Fysieke edities, 15 januari

Limited Run Games – Scott Pilgrim Vs. The World: The Game Fysieke edities, 15 januari

Na jaren in het ongewisse te hebben gezeten, zullen Scott Pilgrim-fans eindelijk Scott Pilgrim Vs. The World: The Game in fysieke vorm!

Limited Run Games bevestigde dat ze zouden helpen om de fysieke release van Scott Pilgrim Vs. The World, in samenwerking met Ubisoft en Universal . Open pre-orders voor de titel beginnen op 15 januari 2021 (10.00 uur ET) en lopen zes weken.

Naast een zelfstandige standaardeditie voor $ 34,99 USD (hierboven afgebeeld), onthulde de uitgever ook een Classic Edition-bundel van $ 54,99 USD voor de game (hieronder te zien) – die extra’s zal bevatten zoals een luxe plastic clamshell, stickervel en fysieke soundtrack CD en een overworld-kaart!

Limited Run Games zal ook een enorme $ 139,99 K.O. Editiebundel (zie hieronder) die nog meer extra’s bevat, zoals een premium hard-shell roadie-verzamelkoffer met werkende lichten en geluid, hardcover gids, houten drumstokken op ware grootte, plectrums!

Over Scott Pilgrim Vs. De wereld

Complete Edition bevat de remaster van Scott Pilgrim vs. The World ™: The Game en de originele DLC’s: de Knives Chau en Wallace Wells Add-On Packs. Herontdek de geliefde 2D arcade-achtige beat ’em up geïnspireerd door de iconische stripserie en film Scott Pilgrim vs. The World.

Speel als je favoriete personages: Scott Pilgrim, Ramona Flowers, Knives Chau, Stephen Stills en meer. Stijg in level en leer nieuwe geweldige vaardigheden, ontgrendel geheime items en modi, roep krachtige bondgenoten op en meer!

Werk samen met vrienden en combineer je vaardigheden om je een weg te banen door golven van stoere vijanden, of neem het tegen ze op in geweldige minigames zoals Dodgeball, allemaal op weg om de League of Ramona’s Evil Exes te verslaan!

Ad