Limited Run Games – Severed fysieke release

Limited Run Games – Severed fysieke release

Samenvatting:

Severed is een veelgeprezen actie-RPG-avonturengame gemaakt door indie-ontwikkelaar DrinkBox Studios. De game is in eerste instantie uitgebracht voor PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS en mobiele apparaten. Het beschikt over unieke touchscreen-gameplay waarbij je vijanden in plakjes snijdt, aanvallen ontwijkt en lichaamsdelen verzamelt om je vaardigheden te vergroten. De game speelt zich af in een surrealistische wereld met angstaanjagende beelden en een griezelige soundtrack die spelers onderdompelt in de verontrustende sfeer.

Nu kunnen Switch-bezitters zich verheugen op het toevoegen van Severed aan hun fysieke gamecollecties. Limited Run Games heeft aangekondigd dat het een fysieke release van Severed voor de Nintendo Switch zal publiceren. De exemplaren in de standaardeditie kunnen op 12 mei 2023 om 22.00 uur ET worden gereserveerd voor $ 34,99 USD.


Over Severed

Severed is een game die echt opvalt tussen andere actie-RPG-avonturengames. Het heeft een uniek gameplay-mechanisme waarbij je vijanden in plakjes snijdt met behulp van het touchscreen en hun lichaamsdelen verzamelt om hun vaardigheden te verbeteren. De game speelt zich af in een surrealistische wereld met een angstaanjagende sfeer die de spelers in zijn wereld trekt. Fans van de game die een Nintendo Switch bezitten, zullen blij zijn te weten dat ze een fysiek exemplaar van de game aan hun verzameling kunnen toevoegen. Limited Run Games heeft aangekondigd dat ze een fysieke editie van de game voor de Switch zullen publiceren, en pre-orders beginnen op 12 mei 2023 om 22.00 uur ET.

Gameplay en verhaal

De gameplay van Severed bestaat uit het verkennen van de wereld van het spel, het aangaan van gevechten en het verzamelen van lichaamsdelen om vaardigheden te verbeteren. De touchscreenbediening voegt een unieke dimensie toe aan de gameplay, waardoor deze intuïtief en boeiend wordt. De game bevat ook een boeiend verhaal waarin thema’s als familie, verlies en opoffering worden verkend. Spelers kruipen in de huid van Sasha, een eenarmige krijger die op reis gaat om haar familie te vinden in een vreemde wereld. Naarmate spelers vorderen in het spel, ontdekken ze meer over de wereld van het spel en Sasha’s achtergrondverhaal.

Artistieke stijl en soundtrack

De beelden van Severed zijn ongelooflijk gestileerd en uniek. De kunststijl van de game combineert het groteske met het mooie, waardoor een surrealistische wereld ontstaat die zowel angstaanjagend als boeiend is. De soundtrack van de game is ook een hoogtepunt, met zijn griezelige en verontrustende muziek die bijdraagt ​​aan de sfeer van de game.

Limited Run Games’ fysieke uitgave

Limited Run Games is een uitgever die gespecialiseerd is in het uitbrengen van fysieke edities van indiegames. Ze hebben eerder fysieke edities uitgebracht van andere DrinkBox Studios-spellen, zoals Guacamelee! en Mutant Blobs Attack. De fysieke editie van Severed voor de Nintendo Switch kan op 12 mei 2023 om 22.00 uur ET worden gereserveerd en de exemplaren in de standaardeditie worden verkocht voor $ 34,99 USD.

Conclusie

Severed is een game die erkenning verdient vanwege de unieke gameplay, het boeiende verhaal en de verbluffende beelden. De aanstaande fysieke release van de game voor Nintendo Switch via Limited Run Games is uitstekend nieuws voor fans van de game. Het biedt hen de mogelijkheid om een ​​fysiek exemplaar van de game aan hun verzameling toe te voegen en de touchscreen-gameplay van de game op een nieuw platform te ervaren.

Veelgestelde vragen
  • 1. Vraag: Wat is gescheiden?
    • A: Severed is een actie-RPG-avonturengame gemaakt door indie-ontwikkelaar DrinkBox Studios. Het beschikt over unieke touchscreen-gameplay waarbij je vijanden in plakjes snijdt, aanvallen ontwijkt en lichaamsdelen verzamelt om je vaardigheden te vergroten.
  • 2. V: Op welke platforms is Severed oorspronkelijk uitgebracht?
    • A: Severed is oorspronkelijk uitgebracht voor PlayStation Vita, Wii U, Nintendo 3DS en mobiele apparaten.
  • 3. V: Wat zijn Limited Run Games?
    • A: Limited Run Games is een uitgever die is gespecialiseerd in het uitbrengen van fysieke edities van indiegames.
  • 4. V: Hoe kan ik de fysieke editie van Severed voor Nintendo Switch pre-orderen?
    • A: Pre-orders voor de fysieke editie van Severed voor Nintendo Switch zijn vanaf 12 mei 2023 om 22.00 uur ET beschikbaar op de Limited Run Games-website.
  • 5. V: Hoeveel kost de fysieke editie van Severed voor Nintendo Switch?
    • A: De exemplaren in de standaardeditie van Severed voor Nintendo Switch worden verkocht voor $ 34,99 USD.