Limited Run Games – SkateBIRD – Fysieke editie aangekondigd

Limited Run Games – SkateBIRD – Fysieke editie aangekondigd

Limited Run Games heeft aangekondigd dat het een fysiek exemplaar van de skategame SkateBIRD voor de Nintendo Switch in Noord-Amerika gaat verkopen. Vanaf 12.00 uur ET op 15 november 2022, Standard Edition-exemplaren (hierboven weergegeven) zullen te koop zijn op de website van Limited Run Games of in de Amazon-winkel.

Deze release maakt geen deel uit van de genummerde serie van Limited Run Games, net als andere titels die zijn gedistribueerd. Als je het niet krijgt, heeft dit geen invloed op je vermogen om een ​​complete verzameling Limited Run Games-games te hebben.

Over SKATEBIRD

Maal op buigzame rietjes, kickflip over nietmachines en snij geweldige lijnen door karton en plakbandparken. Schaatsvogels doen altijd hun best, wat er ook gebeurt.

In SKATEBIRD kun je buigen op buigzame rietjes, kickflip over nietmachines en geweldige lijnen snijden door karton en tapeparken.

Je bent een kleine vogel die helemaal alleen is omdat je grote vriend zijn bord voorgoed heeft opgeborgen. Hun baan stinkt en ze zijn tegenwoordig zelden thuis om met je te spelen. Je gaat dat allemaal oplossen door een cool vogeltje te zijn dat skateboardt. Je bent misschien klein, maar naarmate je meer skate en meer fans krijgt, zal de wereld van het vogelschaatsen voor je opengaan. Vogels komen naar je park om het te bekijken en je te helpen meer parken te vinden. Samen maken jullie (op de een of andere manier) het leven van Big Friend beter. Schaatsvogels doen altijd hun best, wat er ook gebeurt.