Limited Run Games – Spidersaurs fysieke release

Limited Run Games – Spidersaurs fysieke release

Spidersaurs zullen binnenkort in fysieke vorm beschikbaar zijn voor de Nintendo Switch, en Limited Run Games heeft wat meer informatie over deze release gegeven.

Er zal zowel een conventionele editie als een collector’s edition te koop zijn. Als je de collector’s edition koopt, krijg je verschillende items, waaronder een vintage doos, de muziek, een parkeersticker, een poster van een Victoria-optreden met handige hints en instructies op de achterkant, en meer.

Een digitale versie van Spidersaurus was een van de eerste games die in juli 2022 op de Nintendo Switch werd uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Inhoudsopgave (TOC)

Over Spidersaurus

De angstaanjagende dinosaurus-spin-hybriden, bekend als Spidersaurs, hebben de wereld overgenomen en de enige manier om ze te verslaan is door samen met een vriend te spelen in de coöpmodus. InGest Corporation ontwierp de Spidersauriërs om de mensheid te voorzien van het vlees en de spieren die ze nodig heeft om een ​​einde te maken aan de honger in de wereld. De Spidersauriërs zijn echter ontsnapt en het is aan twee voormalige smaaktesters, officier-in-opleiding Adrian en punkrocker Victoria, om hun ongelooflijke vuurkracht te gebruiken om zes stadia van intense run-and-gun-actie te overwinnen. Baan je een weg door een heet regenwoud, een laboratorium vol monsters, de kern van een echte vulkaan en meer! De pittige voedselbron die een bite heeft, bijt terug, maar je kunt deze gemuteerde wangedrochten terugsturen naar het stenen tijdperk door power-ups te grijpen, nieuwe vaardigheden te verdienen en alles in zicht uit te wissen.

Kenmerken

  • Powerhouse Animation brengt je intense actie op de manier van een tekenfilm op zaterdagochtend, speelbaar door een of twee personen, compleet met een themamelodie en een epische inleiding!
  • Twee unieke personages die je kunt besturen: de punkrocker Victoria en de officier-in-opleiding Adrian!
  • Laat een ongelooflijke hoeveelheid wapens los, waaronder alles van gespreide geweren en lasers tot exploderende voetballen en baszware technomuziek! In totaal twaalf verschillende wapens!
  • Explosieve omgevingen, inclusief maar niet beperkt tot vulkanen, regenwouden en laboratoria!
  • Een dierentuin vol vreemde en gevaarlijke Spidersauriërs om mee te vechten!
  • Terwijl je je een weg baant door het InGest Corp.-complex, ontgrendel je extra vaardigheden.
  • Er zijn drie verschillende moeilijkheidsgraden: Well Done, Medium en Rare!
  • Ontgrendelbare arcade-modus en speedrun-modus!

De digitale en fysieke versies van Spidersaurs voor Nintendo Switch kunnen vanaf 6 januari 2023 worden gereserveerd. Er komt een reserveringssysteem voor Limited Run Games.