Limited Run Games – Super Meat Boy – Fysieke edities – Pre-orders gestart

Limited Run Games – Super Meat Boy – Fysieke edities – Pre-orders gestart

Super Meat Boy-fans krijgen binnenkort de kans om de legendarische game in fysieke vorm op de Nintendo Switch te bezitten!

Limited Run Games heeft bevestigd dat de actie-avonturengame de volgende is die in de rij staat voor een fysieke release op Nintendo Switch. Open pre-orders beginnen op 30 juli 2021 (10 uur ET). Naast een standaardeditie voor $ 29,99 heeft de uitgever ook een Collector’s Edition-bundel van $ 74,99 voor de game onthuld – die extra’s zal bevatten zoals een Meat Boy-figuur, Meat Tray en 18×24 dubbelzijdige poster!

Je kunt deze edities bemachtigen via de volgende links hieronder wanneer de pre-orders aanstaande vrijdag worden geopend: Standard Edition Collector’s Edition (beperkt tot slechts 1170 exemplaren)

Over Super Meat Boy

Super Meat Boy is een keiharde platformgame waarin je speelt als een geanimeerde kubus van vlees die zijn vriendin (die toevallig van verband is gemaakt) probeert te redden van een kwaadaardige foetus in een pot die een smoking draagt.

Onze vlezige held zal van muren springen, over zeeën van cirkelzagen, door afbrokkelende grotten en poelen van oude naalden. Zijn eigen welzijn opofferen om zijn jonkvrouw in nood te redden. Super Meat Boy brengt de old-school moeilijkheidsgraad van klassieke titels en stroomlijnt ze naar de essentiële no-BS rechttoe rechtaan twitch-reflexplatforming.

Als je in moeilijkheidsgraad verandert van moeilijk naar zielverpletterend SMB, zal Meat Boy door spookachtige ziekenhuizen, zoutfabrieken en zelfs de hel zelf slepen. En alsof 300+ singleplayer-levels niet genoeg waren, gooit SMB ook in epische eindbaasgevechten, talloze ontgrendelbare geheimen, warp-zones en verborgen personages.

En nu als eerste naar Nintendo Switch™ komt, is een gloednieuwe manier om Super Meat Boy met je vrienden te spelen. Introductie van “RACEMODUS”! In deze race met gesplitst scherm voor 2 spelers kunnen vrienden (of vijanden) het tegen elkaar opnemen via afzonderlijke hoofdstukken, willekeurige niveaus of het hele spel! Kies een lichte wereld, een donkere wereld of beide en ga ervoor. Bijwerkingen kunnen zijn: verhoogde hartslag, ernstige angst, overmoed en leedvermaak.

Ad