Limited Run Games – Sword of the Vagrant fysieke release

Limited Run Games – Sword of the Vagrant fysieke release

In het westen zijn plannen aangekondigd om een ​​fysieke editie van Sword of the Vagrant uit te geven door Limited Run Games en Red Art Games, in samenwerking met Rainy Frog, O.T.K. Spellen en DICO.

Beide bedrijven accepteren vandaag pre-orders. Degenen die de fysieke editie van de game pre-orderen via Red Art Games en de PEGI-classificatie kiezen, komen in aanmerking voor twee speciale pre-orderbonussen: een kunstboek van 45 pagina’s en een sleutelhanger. Er is momenteel geen informatie beschikbaar over de ESRB-versie van Limited Run Games.

De eShop-versie van Sword of the Vagrant is in december 2022 voor het eerst uitgebracht op de Nintendo Switch.

Over Sword of the Vagrant

Ontdek de waarheid over de genealogie van uw familie en het diepste, donkerste geheim dat het herbergt door u te wagen aan het adembenemende handgeschilderde fantasierijk Mythrilia. In dit rollenspel met actie kruip je in de huid van Vivian the Vagrant, een zwervende verkoopster die op zoek is naar haar familie door in de voetsporen te treden van de studies van haar afwezige vader. Baan je een weg door griezelige bossen, verlaten kastelen en bloederige slagvelden, te beginnen met een slaperig vissersdorpje aan de kust en werk je een weg landinwaarts. Wanneer de schijnbaar oneindige horde vijanden eindelijk is vernietigd, vraagt ​​onze held zich misschien af ​​welke troost hem nog rest.

The Vagrant is een tweedimensionaal rollenspel waarin actie centraal staat. Als Vivian begin je aan een actievolle en inspannende reis die is gericht op gevechtsgameplay die gebruik maakt van combo-ketens, aanvalsaanvallen en speciale talenten. Al die tijd werk je aan het verbeteren van de bouw van je personage door nieuwe vaardigheden en uitrustingsstukken te verwerven. Je kunt het spel serieus nemen of er gewoon plezier aan beleven.

Kenmerken

  • Handgeschilderde, traditioneel geanimeerde karakterontwerpen * Vlekkeloze, keiharde actiegevechten * Meer dan zeventig verschillende soorten wrede en angstaanjagende wezens en beestjes
  • Zes enorme sets met niveaus, die stuk voor stuk zorgvuldig met de hand zijn beschilderd.
  • Een grootschalige vaardighedenset om personage-builds te verbeteren voor meer meeslepende en intense gameplay * Meerdere wapens, pantsers en accessoires om te vinden, kopen en ontdekken * Een verscheidenheid aan wapens, armors en accessoires om mee te accessoriseren *</ li>
  • Als je je prestaties in de strijd wilt verbeteren, moet je je uitrusting maken en betoveren.
  • Vernietig je vijand met verschillende aanvalstalenten. * * * Evolueer de vaardigheden door ze te betoveren met verschillende elementen.
  • Een verscheidenheid aan conclusies, die een extra element van onvoorspelbaarheid aan uw reis toevoegen.
  • 10 of moeilijkere Boss-monsters met gebruiksvriendelijke kunstmatige intelligentie en gevechtsmechanismen. Zelfs voor de meest bekwame spelers is het een formidabele uitdaging.
  • Monsterpedia is een hulpmiddel waarmee je tijdens het spel informatie kunt verzamelen over de gedode wezens.
  • Keer snel terug naar eerder verkende regio’s om opnieuw deel te nemen aan gevechten of slijpactiviteiten.
  • De opwindende en emotioneel gedreven muzikale soundtrack van Gabe Castro * Rijke en meeslepende verhaallijn * Origineel artwork van Gabe Castro * Er zijn vier verschillende moeilijkheidsgraden, variërend van eenvoudig tot zeer uitdagend, en elk niveau bevat de hele reeks game-ervaringen.
  • Een kunsttentoonstelling met meer dan honderd verschillende foto’s.
  • De mogelijkheid om een ​​andere outfit te kiezen die de speler kan dragen.

Je krijgt de mogelijkheid om een ​​pre-order te plaatsen voor de fysieke PEGI-editie van Sword of the Vagrant. Op 1 mei 2023 sluit de tijd voor het maken van reserveringen.