Limited Run Games teast aanstaande aankondiging van Blaster Master Zero

Limited Run Games teast aanstaande aankondiging van Blaster Master Zero

Sinds de aankondiging van vorig jaar dat Blaster Master Zero een beperkte fysieke release zou krijgen via Limited Run Games, wachten verzamelaars met spanning op updates.

Nou, het lijkt erop dat het lange wachten snel voorbij is!

Limited Run Games heeft een nieuwe teaser-afbeelding uitgebracht en belooft een update op maandag (25 mei).

Hoewel de details voorlopig schaars zijn, lijkt de afbeelding te wijzen op een gecombineerde release van zowel Blaster Master Zero als Blaster Master Zero 2 – aangezien zowel de jongere als de oudere versie van Eve tegelijkertijd op de achtergrond staan.

video
play-rounded-fill

Over Blaster Master Zero

Blaster Master Zero is een actie-verkenningsspel dat is uitgevoerd in een 8-bits top-down en zijaanzichtstijl die teruggaat naar de gouden eeuw van de NES.

Met de originele NES-titel Blaster Master ™ van Sunsoft uit 1991 als basis, heeft Blaster Master Zero veel nieuwe toevoegingen, zoals nieuwe gebieden en bazen, nieuwe gameplay-elementen zoals extra subwapens, verbeterde gameplay, een robuuster scenario , verfijnde en uitgebreide verkenningsmechanica, en meer.

In de nabije toekomst op aarde stapt een jonge man genaamd Jason Frudnick aan boord van het gevechtsvoertuig SOPHIA III en gaat op avontuur in de ondergrondse diepten van de planeet.

Neem op de kaarten met zijaanzicht de controle over SOPHIA III en verken je omgeving terwijl je op zoek gaat naar de ingang van de kerker waar de baas van het gebied op de loer ligt.

Zodra je de ingang van de kerker hebt gevonden, verlaat je SOPHIA III en ga je naar binnen als Jason en neem je de mutanten binnen in top-down modus.

Versla de middenbazen en gebiedsbazen om nieuwe items, nieuwe vaardigheden, subwapens en upgrades voor SOPHIA III en Jasons uitrusting te kopen en ga naar het volgende gebied.

Wat wacht Jason aan het einde van zijn lange avontuur …?

Over Blaster Master Zero 2

De zijwaarts scrollende / top-down hybride actie-avonturenspel keert terug met een gloednieuw vervolg op Blaster Master Zero!

Beleef het nog niet eerder vertelde verhaal van Jason en Eva na het verslaan van de mutante plaag van de aarde terwijl ze zich in de diepte van de ruimte wagen in hun nieuwe gevechtstank, “GAIA-SOPHIA”!

Het verhaal van Blaster Master Zero 2 begint een paar maanden na de gebeurtenissen in de eerste game (uitgebracht op 9 maart 2017), waarin de hoofdpersoon Jason de aarde redt van de mutanten. Eve is geïnfecteerd door mutante cellen die langzaam haar lichaam beschadigen, dus samen met Jason en Fred gaan ze aan boord van G-SOPHIA en beginnen ze aan een intergalactische reis naar Eve’s thuisplaneet, Sophia, in de hoop een remedie te vinden voor de mutante infectie. < / p>

Een perfecte mix van actie-avontuur door de ruimte en de kenmerkende Blaster Master-gameplay creëert een formule voor een leuke nieuwe ervaring.

  • Het Gaia-systeem van G-SOPHIA is de sleutel tot maximale efficiëntie bij het vernietigen van mutanten!

Het Gaia-systeem zet de energie om die wordt gecreëerd door de impact van vallen van grote hoogte of het oplopen van schade, en zet die energie vervolgens om in SP. Door goed gebruik te maken van het terrein, kan meer en meer SP worden hersteld, waardoor Jason meer van de subwapens van G-SOPHIA kan gebruiken.

Mastering the Gaia System brengt het volledige potentieel van G-SOPHIA naar voren, waardoor spelers op een uiterst bevredigende manier levels kunnen doorlopen.

  • Maak kennis met de nieuwe techniek van Jason, de BLAST COUNTER.

Jason heeft een nieuwe truc in petto! In top-down kijkfasen kan Jason een BLAST-TELLER initiëren op het moment dat een vijand een aanval uitvoert, waardoor hij een krachtige tegenaanval kan uitvoeren.

Door gevoel te krijgen voor BLAST COUNTERS kun je veel schade aanrichten en goed gebruik maken van je grote verscheidenheid aan wapenlevels en subwapens. Dit is de sleutel tot het snel wissen van top-down kijkfasen!

  • Schakel G-SOPHIA en Jason in terwijl je door de melkweg reist!

Zoek hoog en laag over de planeten die je bezoekt om verborgen kaarten te vinden voor kleine planetoïden in hun baan. Verken een grote verscheidenheid aan planetoïden en vind upgrades voor G-SOPHIA en Jason.

  • Een hele nieuwe groep Metal Attackers met hun eigen piloten en ondersteunende droids betreedt het podium!

Tijdens zijn reis kruist Jason paden met een bonte cast van Metal Attacker gevechtstankpiloten en hun respectievelijke ondersteunende droids. Soms zijn ze vriend, soms zijn ze vijand.

Ad