Limited Run Games – The Falconeer Warrior Edition fysieke release

Limited Run Games – The Falconeer Warrior Edition fysieke release

Limited Run Games hebben namens Wired Productions pre-orders geopend voor een fysieke Nintendo Switch-release van The Falconeer Warrior Edition. Standaardeditie-exemplaren zijn beschikbaar voor $ 34,99 USD.

Net als andere gedistribueerde titels, maakt deze release geen deel uit van de genummerde serie Limited Run Games – dus het missen van een complete Limited Run Games-collectie leidt niet tot compromissen.

Over de Falconeer Warrior Edition

Vlieg door de lucht aan boord van een majestueuze oorlogsvogel, verken een adembenemende oceanische wereld en neem deel aan epische luchtgevechten in deze BAFTA-genomineerde luchtgevechtgame van solo-ontwikkelaar Tomas Sala.

Je neemt de rol aan van Falconeer, een krachtige krijger in de lucht die een uitgestrekte oceanische wereld doorkruist die verscheurd is door generaties van giftige beslissingen en afwijkende meningen. Tijdens meerdere campagnes ervaar je het leven vanuit veel verschillende perspectieven en loyaliteiten terwijl je op ontdekkingsreis gaat en het mysterie van de Ursee, zijn mensen en geschiedenis oplost.

Vooruitgang door gevaarlijke missies en nevenmissies, waarbij je je bliksemafleider gebruikt om schepen te beschermen tegen piraten, kraken en andere bedreigingen. Duik door de diepe oceaandiepten, zweef boven de wolken om de strijd aan te gaan met gigantische krabsteden of neem deel aan woedende luchtgevechten tegen de mysterieuze Mancer Order die technologie controleert en reguleert.

The Falconeer: Warrior Edition bevat de volledig bijgewerkte game, plus ‘The Hunter’ DLC, een nieuwe spelersklasse met een vliegbare Ormir-draak en een set pyropot-geleide raketten, en de nieuwe ‘Edge of the World’ DLC , met 3 extra zijmissies en nieuwe ontmoetingen met eindbazen.

  • NEEM NAAR DE HEMEL
    Ervaar het vrij vliegende escapisme van het vliegen met een gigantische oorlogsvogel door een verbluffende open wereld.
  • ONTDEK EEN ONGELOOFLIJK UNIVERSUM
    Ontdek een uitgestrekte oceanische wereld vol verloren mythen en adembenemende landschappen.
  • FRENETIC LUCHTGEVECHT
    Vlieg boven de wolken en neem deel aan spectaculaire luchtgevechten.
  • RIVALE FACTIES
    Sluit je aan bij je factie en ondersteun missies die zowel het lot van je kameraden als dat van jezelf kunnen veranderen.
  • MEERDERE CAMPAGNES
    Ervaar het leven als valkenier vanuit veel verschillende perspectieven.
  • UPGRADE UW BEVESTIGING
    Overleef en verdien splinters om je uitrusting te verbeteren en op te stijgen.
  • VOLLEDIG GESTEMD
    Een ongelooflijke stemmencast brengt de wereld tot leven binnen de Falconeer.
  • GELUIDEN VAN DE URSEE
    Dompel jezelf onder in de wereld van The Falconeer met een bekroonde soundtrack.
  • TOMAS SALA
    De Falconeer is de enige visie van de onafhankelijke onafhankelijke ontwikkelaar Tomas Sala.