Limited Run Games – Tiny Troopers: Global Ops gaat een fysieke release krijgen

Limited Run Games – Tiny Troopers: Global Ops gaat een fysieke release krijgen

Tiny Troopers: Global Ops komt in fysieke vorm uit voor Nintendo Switch, zo is gezegd. Limited Run Games zal de game uitbrengen. Het heeft een exclusieve hoes en wordt geleverd met een EP-download en stickervel. Houd er rekening mee dat winkels zoals Amazon en GameStop ook zelf een fysiek exemplaar van de game verkopen.

Over Tiny Troopers: Global Ops

Tiny Troopers: Global Ops zou in 2021 naar Nintendo Switch komen en zou later dat jaar uitkomen. Wired Productions en Epiphany Games hebben nog niet gesproken over wanneer de nieuwe versie uitkomt.

Tiny Troopers: Global Ops is een snelle arcade twin-stick shooter waarin je een elite-squadron van Tiny Troopers leidt op missies vol actie om hordes slechteriken van over de hele wereld uit te schakelen.

De Troopers zijn er helemaal klaar voor! Razer is gewend om te vechten en is klaar om nieuwe missies aan te gaan die gevaarlijk zijn. Dus pak je uitrusting en leid je squadron in explosieve gevechten met epische campagnes tegen legioenen zwaarbewapende vijanden. Je bent de beste, en het is tijd om het te laten zien in de grootste operaties van Tiny Troopers ooit.

Met de nieuwe spelmodi word je midden in de strijd gegooid en onthoud dat we nooit een soldaat achterlaten. Ben je klaar om hagels van geweervuur ​​te ontwijken, enorme explosies te vermijden en uit de buurt van vallen te blijven? Beantwoord vervolgens de plicht en leid je team van Tiny Troopers naar de overwinning in geheel nieuwe multiplayer-gevechten en Couch Co-Op voor 4 spelers.

Belangrijkste kenmerken

  • Snel arcadespel met twee joysticks
  • Geweldige nieuwe banen
  • Couchsurfen
  • Nieuwe gevechten met meer dan twee mensen

Tiny Troopers: Global Ops is beschikbaar voor pre-order op 9 augustus 2022. Hier op de website zullen Limited Run Games reserveringen aannemen. Op een later tijdstip zullen andere winkels hetzelfde doen.