Limited Run Games – Volgende fysiek release – DUSK, Pre-Orders gestart

Limited Run Games – Volgende fysiek release – DUSK, Pre-Orders gestart

Limited Run Games heeft bevestigd dat DUSK de volgende is die een fysieke Nintendo Switch-release krijgt. Open pre-orders voor de titel begonnen op 27 augustus 2021 (10 uur ET).

Elk exemplaar van de standaardeditie ($ 34,99 USD) heeft een omkeerbare hoes en klanten hebben ook de mogelijkheid om een ​​sleutelhanger bij de game te kopen.

video
play-rounded-fill

Over DUSK

DUSK laat je opnieuw kennismaken met een wereld waar slachten en bloedvergieten de baas moeten zijn… als je wilt overleven tot het ochtendgloren. Geïnspireerd door Doom, Quake, Blood, Heretic, Hexen, Half-Life, Redneck Rampage en al je favorieten uit de jaren 90, met een soundtrack van metalmuziekmeesterbrein Andrew Hulshult.

In drie verschillende campagne-afleveringen, met de hand gemaakt uit de jaren ’90, strijden spelers door een aanval van mystieke opstuwingscultisten, bezeten militanten en zelfs duistere krachten en proberen ze te ontdekken wat zich onder de aarde schuilhoudt. Met een enorm arsenaal aan stoere wapens, waaronder sikkels, zwaarden, kruisbogen, geweren, tweewielige en dubbelloops jachtgeweren en ongelooflijk noodzakelijke granaat- en raketwerpers, brengt DUSK onbeschaamde retro-actie van begin tot eind.

Naast de hoofdcampagne heeft DUSK een Endless Survival Mode, waarin je centraal staat tegen golf na golf meedogenloze vijanden.

Kenmerken:

  • 60 fps is beschikbaar in zowel de dock- als de handheld-modus
  • Volledige gyro en HD rumble-ondersteuning
  • Verbeterde gebruikersinterface/UX
  • Exclusief eindeloos niveau
Ad