Limited Run Games – Volgende fysieke release – Bloodstained: Curse Of The Moon 2

Limited Run Games – Volgende fysieke release – Bloodstained: Curse Of The Moon 2

Bloodstained: Curse of the Moon 2-fans zullen de game in de nabije toekomst aan hun fysieke Nintendo Switch-collecties kunnen toevoegen!

Limited Run Games heeft onlangs bevestigd dat het platformavontuur in retrostijl de volgende exclusieve fysieke release van Switch zal zijn. Pre-orders voor de titel beginnen op 26 februari 2021 (10.00 uur ET) en bevatten het hoesontwerp zoals hierboven te zien is.

Naast een stand-alone standaardeditie onthulde de uitgever ook een Classic Edition-bundel van $ 59,99 USD voor de game (zie hieronder) – die extra’s bevat zoals een omkeerbare poster, cd-soundtrack en retro stofhoes in een doos in NES-stijl !

Pre-orders voor zowel standaardkopieën als Classic Edition-bundels blijven naar verwachting vier weken open, dus je hebt tijd om te beslissen of je een exemplaar wilt.

Over Bloodstained: Curse Of The Moon 2

Curse of the Moon 2 brengt klassieke 2D-actie en een donkere, 8-bits esthetiek samen met moderne speelbaarheid. De structuur met meerdere scenario’s van de vorige titel keert terug met een episch nieuw verhaal onder toezicht van IGA (Koji Igarashi) zelf.

Spelers nemen de controle over Zangetsu, een zwaardvechter uit het verre oosten die een diepe wrok koestert tegen demonenkind en de alchemisten die hen hebben opgeroepen. Zangetsu moet zich een weg banen naar het demonische bolwerk, maar hij hoeft het niet alleen te doen! Zangetsu kan zich verenigen met een gloednieuwe cast van personages die hij onderweg ontmoet en ze toevoegen aan de speelbare selectie.

Er verschijnen drie gloednieuwe speelbare personages in Curse of the Moon 2, waaronder de exorcist Dominique. Alle personages uit het originele Curse of the Moon-spel zijn ook speelbaar! Elk nieuw personage voegt een verscheidenheid aan gameplay-opties, vaardigheden en manieren toe om de vele fasen van de game te voltooien.

Spelers kunnen ook duo’s op demonenjacht creëren in lokale coöp voor 2 spelers, die voor het eerst in de serie beschikbaar is! Werk samen met een vriend, mix en match de sterke punten van twee verschillende personages en verover levels op talloze nieuwe en opwindende manieren.

Ad