Limited Run Games – Volgende fysieke release – Corpse Killer

Limited Run Games – Volgende fysieke release – Corpse Killer

Fans van Corpse Killer kunnen eindelijk de cultklassieker aan hun Nintendo Switch-collecties toevoegen!

Limited Run Games heeft onthuld dat het een fysieke versie van het FMV-avontuur voor Nintendo Switch zal publiceren, met pre-orders al begonnen.

Naast een zelfstandige standaardeditie onthulde de uitgever ook een Collector’s Edition-bundel van $ 59,99 USD voor de game (zie hierboven) – die extra’s zal bevatten zoals een soundtrack van 2 cd’s, een boekje achter de schermen en meer!

Pre-orders voor zowel standaardkopieën als Collector’s Edition-bundels zijn vier weken open, dus je hebt tijd om te beslissen of je een exemplaar wilt.

video
play-rounded-fill

Over Corpse Killer

Een niet nader genoemde Amerikaanse marinier wordt op een tropisch eiland uitgezonden op een uiterst geheime missie om de kwaadaardige Dr. Hellman te stoppen, die van plan is zijn leger van zombies op de wereld vrij te laten. Hij wordt gebeten door een zombie en ontmoet ook een aantrekkelijke vrouwelijke verslaggever en een mannelijke rastafari-chauffeur.

Vier kameraden van de marineluitenant worden door Hellman gevangengenomen en in zombies veranderd. Om hen te redden, infiltreert de luitenant Hellman’s compound en schiet elk van hen met kogels die zijn bedekt met extract van Datura-planten, die vers gemaakte zombies weer in mensen kunnen veranderen.

Ad