Limited Run Games – Volgende fysieke release – Pathway, Pre-Orders 8 Oktober

Limited Run Games – Volgende fysieke release – Pathway, Pre-Orders 8 Oktober

Limited Run Games heeft bevestigd dat Pathway de volgende is die een fysieke Switch-release krijgt. Standard Edition-exemplaren van de game zijn vanaf 8 oktober 2021 (10 uur ET) beschikbaar voor pre-order.

De uitgever heeft bevestigd dat er geen Collector’s Edition-bundel voor de titel komt.

video

Over Pathway

Een onstuimig avontuur in het onbekende…

In 1936 heeft de nazi-invloed zich verspreid, samen met geruchten over geheime opgravingen, mysterieuze artefacten en gruwelijke occulte rituelen… Stel een gedurfd team van avonturiers samen en reis door de woestijnwildernis. Wees vijanden te slim af in strategische squadrongevechten en vind oude schatten voordat ze in verkeerde handen vallen!

  • DYNAMISCHE AVONTUREN – Ontdek 5 verschillende campagnes van verschillende moeilijkheidsgraden, waarbij elke poging een nieuw web van evenementen genereert…
  • STOERE KEUZES – Ontmoet handgemaakte verhaalevenementen. De put doorzoeken? De dorpelingen redden? Het is aan jou!
  • BESLISSENDE CONFLICTEN – Gebruik dekking en positionering in spannende turn-based squadrongevechten. Leer optimaal gebruik te maken van de vaardigheden en uitrusting van je team om de vijand te verslaan!
  • BOUW JE TEAM VAN AVONTURIERS – Elk van de 16 ontgrendelbare personages van Pathway heeft zijn eigen vaardigheden en eigenaardigheden die van invloed kunnen zijn op gevechten en verhaalontmoetingen.
  • VERBORGEN SCHATTEN – Ruil je waardevolle buit in om het arsenaal van je team te upgraden met steeds zeldzamer wordende wapens en bepantsering.
  • RECOVER & REPLAY – Experimenteer met verschillende teamcombinaties totdat je vijanden zijn verslagen!