Limited Run Games – Volgende fysieke release – Rivals Of Aether

Limited Run Games – Volgende fysieke release – Rivals Of Aether

Limited Run Games heeft onlangs bevestigd dat Rivals Of Aether de volgende was om een ​​fysieke release te krijgen. Pre-orders voor de titel beginnen op 11 december 2020 (10.00 uur ET).

Naast een stand-alone standaardeditie onthulde de uitgever ook een enorme Collector’s Edition-bundel van $ 84,99 USD voor de game, die extra’s zal bevatten zoals personagekunstkaarten, een soundtrack-cd, een vinylfiguur, knuffels en meer!

Over Rivals Of Aether

RIVALS OF AETHER is een indie-vechtgame die zich afspeelt in een wereld waar strijdende beschavingen de kracht van vuur, water, lucht en aarde oproepen. Rivals of Aether wordt geprezen om zijn competitieve gameplay, soepele bewegingen en uitgebreide trainingstools en is de perfecte aanvulling op het Platform Fighter-genre.

Gamefuncties

  • Kies VERSUS MODE om het uit te vechten in competitieve 1v1- of 2v2-gevechten, of spring in een free-for-all.
  • Speel STORY MODE om het achtergrondverhaal achter elke rivaal te leren kennen en de verborgen mysteries van Aether te ontdekken.
  • Duik in de ABYSS-MODUS om te zien hoeveel golven schimmige jagers je kunt verslaan en alleen of met een vriend de ranglijsten kunt bereiken. Pas je Abyss Mode-builds aan en daag je vrienden uit in ABYSS VERSUS.
  • Gebruik uw vaardigheden online in ONLINE VERSUS! Speel tegen je vrienden of test je vaardigheden in RANKED MODE om het klassement te beklimmen.
  • Bestudeer TUTORIAL MODE om je vaardigheden aan te scherpen, van beginners- tot gevorderde lessen. Of start PRACTICE MODE om alle framegegevens en hitbox-visualisaties in handen te krijgen.
Ad