Limited Run Games – Volgende fysieke release – The House In Fata Morgana

Limited Run Games – Volgende fysieke release – The House In Fata Morgana

Limited Run Games heeft onlangs bevestigd dat The House in Fata Morgana de volgende exclusieve fysieke release voor Nintendo Switch zal zijn.

Pre-orders voor zelfstandige exemplaren van de game beginnen hier op 26 maart 2021 (10.00 uur ET), voor $ 49,99. Daarnaast onthulde de uitgever ook een Collector’s Edition-bundel voor de game (zie hierboven) – die zal bevatten extra’s zoals een omkeerbare 18 ″ x 24 ″ poster, artcards, een 6-disc soundtrack en een 10 ″ x 7 ″ artbook.

Je kunt het hier op 26 maart 2021 (10:00 ET) pre-orderen voor $ 84,99 USD. Pre-orders voor zowel standaardkopieën als Classic Edition-bundels blijven naar verwachting 4 weken open, dus je hebt tijd om te beslissen of je een kopie wilt.

video

About The House In Fata Morgana

Je wordt wakker in een vervallen oud herenhuis.

Een vrouw met ogen van jade staat voor U en deelt U mee dat U de Meester van het huis bent, en zij Uw Dienstmeisje. Je hebt echter geen herinneringen, geen zelfbeeld – of, inderdaad, enige zekerheid dat je zelfs maar leeft.

The Maid nodigt je uit om met haar mee te gaan op een reis door de levenloze gangen van het landhuis, om de talrijke tragedies te aanschouwen die de bewoners zijn overkomen. Ze suggereert dat u onder hen misschien een spoor van uzelf zult vinden.

Voorbij de eerste deur ligt het jaar 1603.

Het is een tijdperk van ongeëvenaarde schoonheid, waar kunst en theater floreren. Rozen bloeien overvloedig in de tuin waar de onafscheidelijke broers en zussen van Rhodos spelen, en hoewel ze geen zorgen en strijd lijken te hebben, is niet iedereen tevreden om ze gelukkig te zien.

Voorbij de tweede deur ligt het jaar 1707.

In dit tijdperk ligt het landhuis in puin en woont er een beest in. Hij beweert te verlangen naar een leven van sereniteit, maar het duurt niet lang voordat hij toegeeft aan zijn aangeboren wreedheid en er volgt een bloedbad.

Voorbij de derde deur ligt het jaar 1869.

In dit technologisch geavanceerde tijdperk zijn mensen altijd in beweging. De meester van het landhuis is een ambitieuze zakenman die heeft geïnvesteerd in de spoorwegindustrie. Zijn obsessie met rijkdom en macht leidt er echter toe dat hij zijn vrouw verwaarloost en mishandelt.

Voorbij de vierde deur ligt het jaar 1099.

The Maid vertelt je dat dit het laatste verhaal is. In dit tijdperk zie je een jonge man die beweert vervloekt te zijn en een meisje met wit haar, Giselle genaamd, die als heks is gebrandmerkt en gemerkt voor de dood.

Nadat u getuige bent geweest van deze vier tragedies, elk in een andere tijd en plaats, bent u nu vrij om te kiezen of u uw verhaal hier wilt beëindigen … of door wilt gaan.

Maar er zijn er die zouden zeggen,

“Je kon ze verdragen omdat het niet jouw tragedies waren.”