Limited Run Games – Volgende fysieke release – The Mummy Demastered 23 Oktober

Limited Run Games – Volgende fysieke release – The Mummy Demastered 23 Oktober

Limited Run Games heeft onlangs bevestigd dat pre-orders voor het metroidvania-avontuur The Mummy Demastered zullen beginnen op 23 oktober 2020 (10.00 uur ET).

Bovendien onthulde de uitgever dat een Classic Edition-bundel van $ 54,99 USD voor de game is – die extra’s zal bevatten zoals een Prodigium-emaille-pin en een herdenkingsmunt-SNES-cartridge!

Pre-orders voor zowel standaardkopieën als Collector’s Edition-bundels zijn vier weken open, dus je hebt tijd om te beslissen of je een exemplaar wilt.

Volgende week kun je de pre-orderpagina’s vinden op de website van Limited Run Games.

Over The Mummy Demastered

Er is een krachtig oeroud kwaad ontstaan ​​en de oorlog om de mensheid te redden is begonnen! The Mummy Demastered gooit je in een 16-bit-geïnspireerde strijd tegen de ondoden in een 2D, niet-lineair avontuur boordevol actie.

Als elite-agent in de Prodigium-organisatie die op monsters jaagt, moet je een verscheidenheid aan wapens, upgrades en magische artefacten gebruiken om de mensheid te verdedigen tegen de bovennatuurlijke hordes van prinses Ahmanet.

Je Prodigium-teamgenoten zijn al ter plaatse, maar het hoofdkantoor heeft uren geleden het contact met hen verloren; alleen door graven, bossen, verlaten tunnels en de vervloekte straten van Londen te verkennen, ontdek je het lot van je bondgenoten.

Maar pas op – Ahmanet voert het bevel over legioenen zombies, insecten, door de pest geteisterd ongedierte en erger … En als je niet oppast, word je de volgende ziel in Ahmanets slaaf.

  • Verbluffende retro-geïnspireerde graphics
  • Shoot-’em-up-actie vermengd met op verkenning gebaseerd avontuur
  • Een arsenaal aan wapens! Gebruik granaten, een aanvalsgeweer, een vlammenwerper en meer!
  • Vecht tegen verschillende gruwelijke vijanden en bazen!
  • Ontdek en verzamel 50 verborgen relikwieën
Ad