Limited Run Games – Volgende fysieke release – Trover Saves The Universe

Limited Run Games – Volgende fysieke release – Trover Saves The Universe

Limited Run Games heeft onlangs bevestigd dat Trover Save The Universe de volgende is om een ​​fysieke release te krijgen. Pre-orders voor de titel beginnen op 27 november 2020 (10.00 uur ET).

Naast een stand-alone standaardeditie onthulde de uitgever ook een Collector’s Edition-bundel van $ 64,99 USD voor de game (zie hieronder), die extra’s zal bevatten zoals een papercraft, postkaarten en meer.

Pre-orders voor zowel standaardkopieën als Collector’s Edition-bundels zijn vier weken open, dus je hebt tijd om te beslissen of je een exemplaar wilt. Je kunt de pre-orderpagina’s aanstaande vrijdag vinden op de website van Limited Run Games.

Over Trover Saves The Universe

Je honden zijn dognapped door een snavelgekke gek die ze in zijn ooggaten propte en hun levensessentie gebruikt om het universum te vernietigen. Je werkt samen met Trover, een klein paars ooggatmonster dat geen grote fan is van werken of in de positie worden gebracht om het universum te moeten redden.

Alleen jij en Trover kunnen alles redden in dit bizarre komische avontuur vol gevechten, platformgames, puzzels en moreel twijfelachtige keuzes – gemaakt door Justin Roiland!

  • Beheers de bewegingen van Trover, maar niet zijn mond. Hij heeft veel te zeggen over wat er in de game gebeurt.
  • Reis door de kosmos om een ​​verscheidenheid aan vreemde buitenaardse planeten en personages met grote persoonlijkheden te ervaren.
  • Upgrade Trover EN JEZELF met nieuwe vaardigheden terwijl je lastige situaties ontwijkt.
  • BONUS! Trover voor Nintendo Switch bevat extra inhoud die eerder is uitgebracht als DLC:
  • JOPO MODE: een nieuwe manier om te spelen!
  • BELANGRIJKE KOSMISCHE VACATURES: verken de werkplek van Trover om collega’s te helpen, ernstige schade te voorkomen en originele komische sketches van Justin Roiland te ontgrendelen.