Limited Run Games – Volgende release is Timespinner

Limited Run Games – Volgende release is Timespinner

Limited Run Games hebben hun volgende exclusieve fysieke release voor Nintendo Switch-verzamelaars onthuld!

Timespinner fysieke editie

De uitgever opent deze vrijdag (2 augustus 2019, 10.00 uur EDT) pre-orders voor Metroidvania-game Timespinner. Volg een onwillige wees in het grote onbekende, terwijl ze wraak zoekt door tijd en ruimte!

Tot nu toe heeft Limited Run niet bevestigd of er een bundel van de Collector-editie komt.

Over Timespinner

Reis terug in de tijd om het lot zelf te veranderen, in dit prachtig vormgegeven verhaalgedreven avontuur, geïnspireerd door klassieke actieplatforms uit de jaren 90.

video

Met haar familie vermoord voor haar en het oude Timespinner-apparaat vernietigd, wordt Lunais plotseling getransporteerd naar een onbekende wereld, gestrand met schijnbaar geen hoop op terugkeer. Lunais gebruikt haar macht om de tijd te beheersen en zweert haar wraak te nemen op het kwaadaardige Lachiem-rijk, maar soms is de loop van de geschiedenis niet zo zwart en wit als het lijkt …

Verken een ingewikkelde, verbonden wereld met prachtig getekende en gedetailleerde pixelart-omgevingen. Kruip tussen het dorre heden en weelderige verleden van Lachiem, verzamel elementaire magische bollen en combineer hun kracht om vijanden te vernietigen met bladen en spreuken. Word bevriend met mysterieuze wezens die Familiars worden genoemd, zoals de schattige droomdraak Meyef, en train ze om je te helpen in de strijd. Test je vaardigheden en timing met intense eindbaasgevechten, en je durft de keizer zelf te verslaan!