Limited Run Games – Volgende; Turok tijd! Vanaf 16 augustus

Limited Run Games – Volgende; Turok tijd! Vanaf 16 augustus

Het is tijd om prehistorisch te worden! Limited Run Games heeft hun volgende exclusieve fysieke releases voor Nintendo Switch bevestigd!

Turok en Turok 2: Seeds of Evil worden op 16 augustus 2019 (10.00 uur EDT) gereserveerd. De saga met twee games volgt de titulaire krijger Turok, terwijl hij zich in een guerrillawereld van wilde dinosaurussen bevindt!

Inhoudsopgave (TOC)

Dubbel pack?

Limited Run Games heeft niet bevestigd of de twee games een collectorseditie dubbel pack zouden krijgen, vergelijkbaar met Outlast 1 en 2.

Over Turok

Turok is terug en geen dinosaurus is veilig! Toen het voor het eerst werd uitgebracht in 1997, introduceerde Turok gamers in een wereld vol sluwe vijanden, vallen, puzzels en dodelijke wapens allemaal in een enorme 3D-omgeving die klaar was om te verkennen. Nu is het klassieke spel hersteld en verbeterd met een nieuwe visuele engine en opwindende nieuwe functies om je tanden in te zetten!

The Lost Land …

Een wereld waar tijd geen betekenis heeft – en het kwaad kent geen grenzen. De tijdreizende krijger Turok, verscheurd uit een lang vervlogen wereld, bevindt zich in een woest land verscheurd door conflicten. Een kwaadaardige overheerser bekend als ‘The Campaigner’ wil het weefsel van de tijd verscheuren en het universum besturen met behulp van een oud artefact dat bekend staat als ‘The Chronoscepter’.

De Chronoscepter is duizenden jaren geleden verbrijzeld in een poging te voorkomen dat hij in slechte handen zou vallen. De Campaigner heeft een enorme focusreeks samengesteld die hij van plan is te gebruiken om de kracht van de Chronoscepter te vergroten en te verdraaien om de barri√®res tussen de eeuwen te doorbreken en het universum te regeren. Turok heeft gezworen de acht stukken van de Chronoscepter verspreid over het Verloren Land te vinden en een einde te maken aan de kwade plot van The Campaigner …

Voor meer informatie moet je de wereld van Turok betreden!