Limited Run Games – Wizard Of Legend

Limited Run Games – Wizard Of Legend

Limited Run Games hebben onlangs een pre-order geopend voor de rogue-achtige game. Pre-orders zijn 30 dagen open, dus je hebt tijd om te beslissen of je een kopie wilt.

Over Wizard of Legend

Wizard of Legend is een snelle dungeon-crawler met de nadruk op dynamische magische gevechten. Door snelle bewegingen en nog sneller gebruik van spreuken kun je spreuken aan elkaar koppelen om verwoestende combinaties tegen je vijanden te ontketenen!

video

Ontgrendel meer dan 100 unieke spreuken en ontdek krachtige spreukcombinaties! Met een grote verscheidenheid aan elementaire spreuken kunt u een hand creëren die het beste bij uw speelstijl past. Duik eerst in de strijd of ga achteruit en laat je volgelingen het werk voor je doen. De keuze is aan jou!

Grijp een vriend en ga samen de Chaos Trials aan in de lokale coöpmodus van Wizard of Legend! Spring als eerste in de actie in een volledig offensief of rust je tovenaars strategisch uit met spreuken en items die elkaars speelstijl aanvullen. De strijd is nog niet voorbij als je vriend in de strijd wordt verslagen. Versla meerdere vijanden in een vaardigheidsvertoon om je partner de kans te geven opnieuw deel te nemen aan de strijd!

Ons advies; zorg ervoor dat je deze gaat spelen!