Limited Run Games – Young Souls krijgt een fysieke release

Limited Run Games – Young Souls krijgt een fysieke release

Young Souls moet nog worden gelanceerd op Nintendo Switch, maar we weten wel dat er een fysieke versie aankomt. De distributie wordt verzorgd door Limited Run Games.

video
play-rounded-fill

Er komt een normale versie en een collector’s edition, zoals bij veel items van Limited Run. In een verzamelbox bevat deze laatste een sleutelhanger, dubbelzijdige poster en cd-soundtrack.

Inhoudsopgave (TOC)

Over Young Souls

Het lot van Jenn en Tristan als wees leidde hen naar een vreemde wetenschapper, die hen adopteerde en opvoedde als zijn eigen kinderen. Maar op een dag verdween hij onder mysterieuze omstandigheden.

Terwijl ze naar hem op zoek waren, ontdekten de twee een ondergrondse kelder en het Moon Gate-portaal, dat hen naar een gevaarlijke parallelle wereld bracht, bevolkt door goblins.

Terwijl je vecht om deze twee universums samen te brengen, begint je reis.

Vechten tegen goblins is niet zo eenvoudig als vechten tegen de Happy Fit-gewichtsmachine. Gevechten zijn zwaar en moeilijk, maar je wordt beloond met schatkisten waarmee je je verwondingen op het slagveld kunt vergeten.

Er is een overvloed aan mogelijke combinaties die de statistieken van je uitrusting, wapens en de gameplay van je personage veranderen. Iedereen die dapper genoeg is om het koninkrijk van goblins binnen te lopen, kan gemakkelijk een offensieve, defensieve of evenwichtige benadering kiezen.

Natuurlijk brengt vechtpartij met vijanden spectaculaire eindbaasgevechten met zich mee waar je van gaat zweten.

Young Souls is een reis tussen twee universums, elk met zijn eigen reeks gebeurtenissen en interacties die de persoonlijkheden en het lot van onze hoofdrolspelers zullen vormen.

Je mag na een welverdiende siësta naar de sportschool bij Happy Fit om je statistieken te verbeteren en meer kracht, weerstand en uithoudingsvermogen te krijgen.

Als je niet te stijf bent, ga dan naar Solid Sneakers voor de beste sneakers in de stad, die je flair zullen geven en tegelijkertijd het aantal personages op het slagveld een boost zullen geven. Teen Spirit Shop is ook beschikbaar voor mensen die een make-over nodig hebben of gewoon een modieuze hoed willen kopen die bij hun nieuwe schoenen past.

Als je genoeg van plezier hebt gehad, is het tijd om je aan te kleden en naar het land van de goblins te gaan – de plek waar je moet zijn als je wat schedels wilt verpletteren en de professor wilt lokaliseren. Vijanden met speren en zwaarden zullen op je wachten in de verloren overtuiging dat het genoeg zou zijn om je te stoppen…

Functies

  • Speel als Jenn en Tristan in een dynamische en rijke side-scrolling RPG beat’em up terwijl je de vier gevarieerde biomen van de verwrongen wereld van de goblins en de stijlvolle wereld van de mensen verkent, alleen of in co-op.
  • /li>
  • Om de wereld zoals wij die kennen te behouden, moet je je vechtuitrusting aanpassen door honderden wapens, pantsersets en accessoires te ontgrendelen en te upgraden.
  • Terwijl je je een weg baant door honderden enorme kerkers, zwermen monsters en meer dan 20 verschrikkelijke eindbazen in de wereld van de kobolden, ontdek je verrassende plotwegen.
  • Young Souls is een game die de traditionele beat’em up en verhalende role-playing-genres combineert in een fijn ontworpen verhaal en universum met een uitstekende visuele richting.

Young Souls voor Nintendo Switch is beschikbaar voor pre-order vanaf 8 februari 2022. Limited Run Games accepteert boekingen op haar website.