Link’s Awakening – reclame toont puzzelelementen en Super Mario-content

Link’s Awakening – reclame toont puzzelelementen en Super Mario-content

In de aanloop naar de langverwachte lancering van The Legend of Zelda: Link’s Awakening, blijft Nintendo content vrijgeven om de remake te promoten.

De nieuwste commercial toont veel van de puzzelelementen en door Super Mario geïnspireerde content. Als je oplet, kun je ook een gelijkenis met Kirby zien!

video

Over The Legend of Zelda: Link’s Awakening

Help Link ontsnappen uit een vreemd land in The Legend of Zelda: Link’s Awakening voor Nintendo Switch. Word bevriend met een kleurrijke cast van personages, strijd tegen talloze monsters en verken gevaarlijke kerkers in dit klassieke avontuur – opnieuw bedacht in een charmante nieuwe kunststijl!

Link wordt geteisterd door een storm en spoelt aan op een mysterieus tropisch eiland met veel vreemde inwoners.

Link’s zoektocht om de Wind Fish te wekken, zal hem zien trekken naar talloze kerkers verspreid over het eiland. Navigeer kamer per kamer door deze labyrinten, verbijsterende puzzels oplossen, lastige valstrikken te slim af en vecht tegen de angstaanjagende monsters die binnenin wonen.

Door het verzamelen van spullen en items tijdens zijn reizen, kan Link meer van het eiland verkennen en de vele geheimen ontdekken. Bepaalde items kunnen zelfs worden uitgewisseld met de lokale bevolking.

Van winkels tot minigames en andere bezienswaardigheden – je leven als een schipbreukeling in Koholint hoeft niet saai te zijn! Hier zijn enkele toeristische plekken om te bekijken tijdens Link’s zoektocht:

The Legend of Zelda: Link’s Awakening wordt op 20 september gelanceerd voor Nintendo Switch.

Ad