Lite Flip Cover + Screen Protector Set komt begin 2020

Lite Flip Cover + Screen Protector Set komt begin 2020

Nintendo of America heeft de officiële release van de Nintendo Switch Lite Flip Cover en Screen Protector set aangekondigd.

De accessoireset, die een maand geleden in Japan werd uitgebracht, zal op 8 december in Noord-Amerika uitkomen via de Nintendo Online Store en bij alle andere retailers begin 2020. Het zal worden verkocht voor USD 39,99.

Flip & Protect

De accessoires voor de Nintendo Switch Lite-klep en schermbeschermer zijn een geweldige manier om je nieuwe Nintendo Switch Lite-scherm in uitstekende conditie te houden terwijl je onderweg gamen. Of je nu vuile handen krijgt in het bouwen van banen in Super Mario Maker 2 of door smerige roosters glijdt met Gooigi in Luigi’s Mansion 3, je kunt er zeker van zijn dat je scherm schoon blijft.

Elke Nintendo Switch Lite Flip Cover & Screen Protector set bevat een flip cover voor het Nintendo Switch Lite-systeem en een beschermfolie voor het LCD-scherm.

Nintendo Switch Lite is het nieuwste lid van de Nintendo Switch-familie en is een speciale handheld die perfect is om onderweg te spelen. Het is compatibel met alle Nintendo Switch-spellen die in de handheld-modus kunnen worden gespeeld.

De Nintendo Switch Lite Flip Cover & Screen Protector is vanaf 8 december beschikbaar om exclusief online te kopen op https://store.nintendo.com/nintendo-switch-lite-flip-cover.html  en selecteer websites van verkopers in een voorgestelde winkel prijs van $ 39,99.

De set komt begin 2020 in de winkels.

Ad