Little Nightmares 2 komt in 2020

Little Nightmares 2 komt in 2020

Herinner je je nog Little Nightmares? Een complete editie van de game die vorig jaar op de Nintendo Switch is uitgebracht. Welnu, tijdens de Gamescom openingsavond livestream is aangekondigd dat er een vervolg komt.

video
play-rounded-fill

Over Little Nightmares 2

Keer terug naar de verontrustende en spannende wereld van Little Nightmares terwijl BANDAI NAMCO Entertainment Europe vandaag de volgende aflevering in de veelgeprezen franchise Little Nightmares II aankondigt.

Little Nightmares II, geproduceerd in samenwerking met Tarsier Studios, is het verhaal van Mono, een jonge jongen gevangen in een wereld vervormd door de zoemende transmissie van een verre signaaltoren. Met Six, het meisje in een gele regenjas, gingen ze op pad om de grimmige geheimen van de wereld te ontdekken terwijl ze wegvluchtten voor de monsterlijke bewoners om ze te vangen.

In Little Nightmares II besturen spelers Mono, waarbij Six – de hoofdrolspeler uit de eerste game – fungeert als hun computergestuurde metgezel. De relatie tussen de twee kinderen zal een grote rol spelen in het verhaal van de game en nieuwe gameplay-mechanismen onthullen, aangezien de kinderen moeten samenwerken om door de wereld te reizen.

Op bepaalde punten in de game kan Mono ook een reeks items uit de omgeving gebruiken – een nieuwe monteur toegevoegd aan Little Nightmares II die de puzzels van de game extra complex maakt en ontmoetingen met vijanden. Er zullen momenten zijn waarop stealth de beste optie blijft, langs torenhoge vijanden sluipen, en momenten waarop spelers snel moeten nadenken om zichzelf te redden, evenals hun metgezel Six.

Naast nieuwe gamemechanismen, zullen spelers zich ook buiten The Maw (de setting van de eerste Little Nightmares-game) wagen, nieuwe omgevingen verkennen, waaronder een donkere wildernis en nieuwe vijanden tegenkomen, zoals de sadistische leraar.

Little Nightmares II wordt gelanceerd voor PlayStation®4, Xbox One, PC Digital en Nintendo Switch in 2020. De Little Nightmares-franchise omvat Little Nightmares, Little Nightmares II en de mobiele game Very Little Nightmares, beschikbaar voor iOS.

Ad