Little Nightmares 2 nieuws later deze zomer

Little Nightmares 2 nieuws later deze zomer

Het officiële Twitter-account voor Little Nightmares 2 merkte op dat we later deze zomer nieuws zullen horen over de aankomende titel, die naar de Nintendo Switch komt.

De informatie is weggevallen toen ze aankondigden dat de originele game over een paar dagen naar Stadia komt. Hopelijk kan het team achter de game fans een releasedatum geven of ze trakteren op een nieuwe trailer;

Over Little Nightmares 2

Little Nightmares II is een spannende avonturengame waarin je speelt als Mono, een jonge jongen die vastzit in een wereld die is vervormd door de zoemende transmissie van een verre toren. Met Six, het meisje in een gele regenjas, gaat Mono op pad om de duistere geheimen van The Signal Tower te ontdekken en Six te redden van haar vreselijke lot; maar hun reis zal niet eenvoudig zijn, aangezien Mono en Six te maken zullen krijgen met een galerij van nieuwe bedreigingen van de verschrikkelijke bewoners van deze wereld.

Durf jij deze verzameling nieuwe, kleine nachtmerries onder ogen te zien?

Belangrijkste kenmerken

SPEEL EEN DONKER, SPANNEND AVONTUUR

Een groot aantal gloednieuwe bewoners ligt op de loer om je stappen te achtervolgen en je slaap te verstoren. Wees de sadistische Leraar te slim af, overleef de bloeddorstige Jager en vlucht voor veel meer angstaanjagende personages, terwijl Mono en Six samen door deze wereld reizen.

ONTDEK EEN FANTASTISCHE WERELD DIE VERBETERD IS DOOR DE SIGNAALTOREN

Ontsnap aan een wereld die van binnen rot is. Je reis brengt je van griezelige bossen naar sinistere scholen, op weg naar de vreselijke Signaaltoren om de bron van het kwaad te vinden dat zich door de tv-schermen van de wereld verspreidt.

WEK JE BINNENKIND OM ZES VAN DE DUISTERNIS TE REDDEN

Zes verdwijnt van deze wereld en haar enige hoop is Mono naar de Signaaltoren te leiden. In deze wereld van nachtmerries ben jij haar enige baken van hoop. Kun jij de moed verzamelen om je kwelgeesten af ​​te weren en met Six samen te werken om The Signal Tower te begrijpen?

Ad