Little Nightmares II – 11 Februari

Little Nightmares II – 11 Februari

GameCom heeft de releasedatum voor Little Nightmares II onthuld, waar de verschrikkingen doorgaan. Het leven is kwetsbaar in de Pale City, kinderen. Doe wat je moet doen om te overleven. #LittleNightmares II komt op 11 februari 2021 naar # PS4, # Xbox1, #Switch en #PC.

video
play-rounded-fill

Over Little Nightmares II

BANDAI NAMCO Entertainment Europe is verheugd aan te kondigen dat Little Nightmares II op 11 februari 2021 beschikbaar zal zijn voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC Digital.

De game zal later in 2021 ook beschikbaar zijn op PlayStation 5 en Xbox Series X, en een gratis upgrade is mogelijk voor degenen die de titel al bezitten.

De game laat spelers de controle nemen over Mono, een jonge jongen die vastzit in een vervormde wereld, die wordt vergezeld door Six, de hoofdrolspeler uit de eerste game. Spelers zullen een band moeten opbouwen en samenwerken met Six om puzzels op te lossen, de grimmigste geheimen van de wereld te ontdekken en te ontsnappen aan de monsterlijke inwoners, zoals de gruwelijke Hunter en de groteske leraar.

escape its monstrous inhabitants, such as the horrifying Hunter and the grotesque Teacher.

video
play-rounded-fill

“We zijn erg verheugd dat we eindelijk meer over Little Nightmares II kunnen laten zien, een jaar na de aankondiging op gamescom 2019”, zei Lucas Roussel, Producer van Little Nightmares II. “We wilden meer tijd aan het spel besteden en het nog meer liefde geven, zodat we de best mogelijke ervaring konden creëren om onze gepassioneerde fans te verrassen.”