Little Nightmares II launch trailer + Little Nightmares meer dan 3 miljoen exemplaren

Little Nightmares II launch trailer + Little Nightmares meer dan 3 miljoen exemplaren

Ontwikkelaar Tarsier Studios en uitgever Bandai Namco hebben een launch-trailer uitgebracht voor de goed ontvangen Little Nightmares II, die net is uitgebracht op de Nintendo Switch.

Little Nightmares II is een spannende avonturengame waarin je speelt als Mono, een jonge jongen die vastzit in een wereld die vervormd is door de zoemende transmissie van een verre toren.

video
play-rounded-fill

Sales van Little Nightmares

De bedrijven hebben ook aangekondigd dat de verkoop van de originele Little Nightmares-game, die ook beschikbaar is op Nintendo Switch, nu meer dan drie miljoen exemplaren wereldwijd heeft overtroffen, wat een geweldige prestatie is.

We zijn ook trots om aan te kondigen dat Little Nightmares wereldwijd drie miljoen verkochte exemplaren heeft bereikt (vanaf 31/12/2020), waarmee we het succes van de eerste aflevering laten zien, die goed blijft presteren meer dan drie jaar na de eerste aflevering. vrijgeven.

Weer een miljoen spelers hebben zich aangemeld om de eerste game sinds die datum te proberen, wat betekent dat meer dan vier miljoen mensen hun eerste stappen hebben gezet in de wereld van Little Nightmares. “

Ad