Little Noah: Scion of Paradise – 18 minuten gameplay

Little Noah: Scion of Paradise – 18 minuten gameplay

De gameplay van Little Noah: Scion of Paradise is onthuld. Cygames kondigde de Nintendo Switch-titel eerder aan en bracht deze snel uit in de eShop. Super Nintendad zorgde voor 18 minuten aan gameplay.

Vorm in dit informele maar boeiende spel verschillende teams en combinaties van meer dan 40 rekruteerbare vrienden!

video
play-rounded-fill

Over Little Noah: Scion of Paradise

Port Manacloud is dankzij zijn alchemisten een machtig en welvarend land. Noah, een alchemistisch genie, vliegt met haar luchtschip door de lucht als ze fascinerende drijvende ruïnes tegenkomt. Een kat springt aan boord als ze nadert om te inspecteren. De kat beschuldigt Noah ervan een grafrover te zijn en veroorzaakt een storm die haar schip vernietigt. Noah nadert de ruïnes op zoek naar onderdelen om haar ruimteschip te herbouwen en uit nieuwsgierigheid…

Een lichtgewicht Roguelite-actiespel

Verken kerkers die met elk spel veranderen en versla onderweg vijanden. Gebruik rekruteerbare metgezellen, “Lilliputs” en uitrusting die je hebt verworven om de ruïnebazen te verslaan. Maak je geen zorgen als je tijdens je reis bent uitgeschakeld; je kunt de spullen die je hebt verzameld gebruiken om Noah op te laden en sterker dan ooit terug te keren!

Herstel je luchtschip en pluk de vruchten

Terwijl je de ruïnes verkent, verwerf je mana om de faciliteiten op je luchtschip te repareren en te verbeteren. Deze voorzieningen helpen u zich voor te bereiden op uw volgende excursie. Elke faciliteit heeft verschillende voordelen, dus bepaal hoe je Noah wilt versterken.

Unieke combo’s, unieke feesten

Organiseer je nieuw verworven Lilliputs in een groep die kerkers opgraaft. Aanvalscombinaties veranderen op basis van de volgorde van je feest – kies uit meer dan 40 Lilliputs om je feest aan te passen en je kracht te optimaliseren.

Little Noah: Scion of Paradise is te koop via de Nintendo Switch eShop. Het ondersteunt de volgende talen: Engels, Frans, Duits, Japans, Koreaans, Vereenvoudigd Chinees, Spaans en Traditioneel Chinees.