Little Noah: Scion of Paradise – Update laat je spelen als Zipper en meer

Little Noah: Scion of Paradise – Update laat je spelen als Zipper en meer

Cygames heeft informatie onthuld over de volgende grote update voor Little Noah: Scion of Paradise, waarmee spelers de controle over Zipper kunnen overnemen.

Ritssluiting en meer

De meeste gamers weten dat Noah’s kat, Zipper, zijn maatje is. Nadat je het spel hebt uitgespeeld, mag je als personage spelen, zelfs als we nog niet over alle informatie beschikken. De makers van de game hebben ook laten doorschemeren dat je verdere gesprekken met Noah zult hebben terwijl je de oude ruïnes onderzoekt.

De update bevat meer informatie dan alleen dat. Bovendien is bekendgemaakt dat er een Very Hard-modus zal worden toegevoegd, die spelers kunnen ontgrendelen zodra ze het spel hebben voltooid. Bovendien hebben spelers de mogelijkheid om de effecten van boosters te regelen, evenals het uiterlijk van lilliputs en accessoires in de ruïnes.

De informatie dat de update Zipper speelbaar zou maken, werd onthuld door Cygames in een nieuwe video getiteld “Director Let’s Play and Announcements.” Deze video is uitgebracht op hun YouTube-kanaal. U kunt het in het volgende zien. Hiroki Matsuura, die voor Cygames werkt, en Kengo Shibata, die voor Grounding werkt, hebben een gesprek over de volgende upgrade in de video’s van de laatste paar minuten.

Vanaf het jaar 2023 wordt de vierde en laatste contentupdate voor Little Noah: Scion of Paradise toegankelijk gemaakt.

video
play-rounded-fill

Over Little Noah: Scion of Paradise

Ga mee met de briljante alchemist Noah en haar trouwe kattenvriendje Zipper terwijl ze de mysteries onderzoeken die onder de overblijfselen van vroegere beschavingen liggen.

In dit gemakkelijke maar boeiende spel kun je unieke teams en combinaties maken met een van de veertig of meer rekruteerbare vrienden van het spel.

Het zijn de alchemisten van Port Manacloud die verantwoordelijk zijn voor de kracht en rijkdom van het land. Noah, een jonge vrouw met een wonderbaarlijk talent voor alchemie, vliegt door de lucht op haar luchtschip als ze vreemde drijvende ruïnes tegenkomt. Hoe dichterbij ze komt om te verkennen, hoe sneller een kat aan boord springt. De kat beschuldigt Noah ervan een grafrover te zijn en veroorzaakt vervolgens een storm waardoor haar schip kapseist als straf voor haar misdaad. Noah waagt zich niet alleen in de ruïnes omdat ze materiaal nodig heeft om haar ruimtevaartuig te repareren, maar ook omdat ze nieuwsgierig is…

Een ontspannen en gemakkelijke roguelike actiegame

Verover vijanden terwijl je je een weg baant door dynamische kerkers die veranderen met elke nieuwe run door het spel. Je kunt het opnemen tegen de bazen die de ruïnes bewaken door gebruik te maken van de verzamelbare artefacten, vrienden die kunnen worden gerekruteerd en ‘Lilliputs’. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je bewusteloos raakt als het je overkomt terwijl je op avontuur bent, aangezien je de materialen die je hebt verzameld kunt gebruiken om Noah te versterken en nog krachtiger terug te komen dan voorheen!

Onderhoud en verbeter je luchtschip om de vruchten te plukken

Je hebt de mana die je in de ruïnes vindt nodig om de faciliteiten op je luchtschip te repareren en te verbeteren, die je opdoet terwijl je de ruïnes verkent. Deze voorzieningen bieden u voordelen die uw volgende reis aangenamer maken. Kies het soort verbetering dat u Noah wilt bieden op basis van de faciliteit die het beste aan uw behoeften voldoet.

Unieke feesten, unieke combinaties

Bouw een kerker-kruipgroep van de Lilliputs die je hebt verkregen door ze te rekruteren. Kies uit meer dan 40 verschillende Lilliputs om uw feest te personaliseren en uw kracht optimaal te benutten. Aanvalscombinaties zijn verschillend op basis van de volgorde waarin je opstelling is samengesteld.

De videogame Little Noah: Scion of Paradise kan nu worden gedownload in de eShop voor de Nintendo Switch.