Little Town Hero Big Idea Edition komt in Juni

Little Town Hero Big Idea Edition komt in Juni

NIS America kondigde de releasedatum aan voor de Little Town Hero Big Idea Edition in Noord-Amerika.
De Big Idea Edition wordt uitgebracht voor Nintendo Switch op 2 juni 2020 in Noord-Amerika, 5 juni in Europa en 12 juni in Oceanië.

Over Little Town Hero

Het verhaal speelt zich af in een afgelegen dorp aan de rand van de wereld. De enige poort die naar buiten leidt, wordt zwaar bewaakt door een kasteel en de dorpelingen mogen niet vertrekken. De meeste dorpsbewoners denken er niet over na en gaan gelukkig door met hun dagelijks leven. De hoofdpersoon is echter een beetje anders dan de anderen – hij wil de wereld buiten zien.

Op een dag verschijnt er een “Monster” in het dorp, iedereen schokkend omdat tot dan toe niemand wist dat dergelijke wezens bestonden. De hoofdrolspeler kan het bestrijden met een mysterieuze rode steen die hij in de kolenmijnen heeft gevonden. In de loop van zijn verdediging van het dorp ontrafelt hij geleidelijk geheimen van hoe de stenen en de monsters zijn ontstaan ​​… In tegenstelling tot de meeste RPG’s, is het niet nodig om herhaaldelijk tegen zwakke monsters te vechten om de grond in “Little Town Hero” te egaliseren.

In plaats daarvan moet je een goede strategie hebben om elk baasmonster één op één te bestrijden.

… Zal de hoofdpersoon het avontuur beleven waarnaar hij verlangt en ontsnappen aan het alledaagse dorpsleven?

  • Een uitdagend vechtsysteem dat sterk afhankelijk is van het bedenken van nieuwe ideeën en strategieën.
  • Compact verhaalverloop ontworpen met de drukke gamer in gedachten.
  • Soundtrack van Toby Fox, componist van de achtergrondmuziek voor UNDERTALE.

Little Town Hero Big Idea Edition komt naar Nintendo Switch ™ en PS4 ™ op 2 juni in Noord-Amerika, 5 juni in Europa en 12 juni in Oceanië!

Ad