Little Town Hero – Eerste 20 minuten

Little Town Hero – Eerste 20 minuten

Benieuwd hoe Game Freak’s Little Town Hero draait? Dankzij ContraNetwork kunt u nu de eerste 20 minuten snel een kijkje nemen.

video

Over Little Town Hero

Wanneer het vredige leven van een geïsoleerde stad wordt onderbroken door plotselinge monsteraanvallen, is het aan een jongen om op pad te gaan met zijn vrienden en krachtige ideeën!

Het verhaal speelt zich af in een afgelegen dorp aan de rand van de wereld. De enige poort die naar buiten leidt, wordt zwaar bewaakt door een kasteel en de dorpelingen mogen niet vertrekken. De meeste dorpelingen denken er niet over na en gaan gelukkig door met hun dagelijks leven. De hoofdpersoon is echter een beetje anders dan de anderen – hij wil de wereld buiten zien.

Op een dag verschijnt er een “Monster” in het dorp, iedereen schokkend omdat tot dan toe niemand wist dat zulke wezens bestonden. De hoofdrolspeler kan het bestrijden met een mysterieuze rode steen die hij in de kolenmijnen heeft gevonden. In de loop van zijn verdediging van het dorp ontrafelt hij geleidelijk geheimen van hoe de stenen en de monsters zijn ontstaan ​​… In tegenstelling tot de meeste RPG’s, is het niet nodig om herhaaldelijk tegen zwakke monsters te vechten om de grond in “Little Town Hero” te egaliseren.

In plaats daarvan moet je een goede strategie hebben om elk baasmonster één voor één te bestrijden.

… Zal de hoofdrolspeler het avontuur beleven waar hij naar hunkert en ontsnappen aan het alledaagse dorpsleven?

  • Een uitdagend vechtsysteem dat sterk afhankelijk is van het bedenken van nieuwe ideeën en strategieën.
  • Compact verhaalverloop ontworpen met de drukke gamer in gedachten.
  • Soundtrack van Toby Fox, componist van de achtergrondmuziek voor UNDERTALE.

Little Town Hero zal op 16 oktober 2019 naar de Switch eShop gaan voor $ 25 USD.