Little Town Hero – Gamefreak deelt een nieuwe trailer

Little Town Hero – Gamefreak deelt een nieuwe trailer

Tijdens de Nintendo Direct van 4 september kregen we een aantal nieuwe details te zien over het nieuwste niet-Pokemon-project van Gamefreak: Little Town Hero.

video
play-rounded-fill

Meer Little Town Hero

Als aanvulling op de Nintendo Direct heeft Gamefreak hun eigen korte trailer voor Little Town Hero uitgebracht op hun officiële YouTube-kanaal.

video
play-rounded-fill

Net als bij de Direct-presentatie, behandelt deze nieuwe trailer de gameplaymechanieken en personages van Little Town Hero, maar toont een beetje nieuw beeldmateriaal voor deze functies.

Over Little Town Hero

Het verhaal speelt zich af in een afgelegen dorp aan de rand van de wereld. De enige poort die naar buiten leidt, wordt zwaar bewaakt door een kasteel en de dorpelingen mogen niet vertrekken. De meeste dorpelingen denken er niet over na en gaan gelukkig door met hun dagelijks leven. De hoofdpersoon is echter een beetje anders dan de anderen – hij wil de wereld buiten zien.

Op een dag verschijnt er een “Monster” in het dorp, iedereen schokkend omdat tot dan toe niemand wist dat zulke wezens bestonden. De hoofdrolspeler kan het bestrijden met een mysterieuze rode steen die hij in de kolenmijnen heeft gevonden. In de loop van zijn verdediging van het dorp ontrafelt hij geleidelijk geheimen van hoe de stenen en de monsters zijn ontstaan ​​… In tegenstelling tot de meeste RPG’s, is het niet nodig om herhaaldelijk tegen zwakke monsters te vechten om de grond in “Little Town Hero” te egaliseren.

In plaats daarvan moet je een goede strategie hebben om elk baasmonster één voor één te bestrijden.

… Zal de hoofdrolspeler het avontuur beleven waar hij naar hunkert en ontsnappen aan het alledaagse dorpsleven?

  • Een uitdagend vechtsysteem dat sterk afhankelijk is van het bedenken van nieuwe ideeën en strategieën.
  • Compact verhaalverloop ontworpen met de drukke gamer in gedachten.
  • Soundtrack van Toby Fox, componist van de achtergrondmuziek voor UNDERTALE.

Little Town Hero lanceert 16 oktober voor Nintendo Switch in het westen, 17 oktober in Japan.