Little Town Hero – Ongeveer 60 mensen waren erbij betrokken

Little Town Hero – Ongeveer 60 mensen waren erbij betrokken

Kyoto Report publiceerde de volledige credits voor Little Town Hero, Game Freak’s nieuwste game voor Nintendo Switch.

Klein team

Volgens de credits werkten ongeveer 58 mensen aan Little Town Hero. Dit omvat werknemers bij Game Freak evenals aannemers zoals Zaxx Inc., Planeta Co., Ltd, Twenty Eleven Co. Ltd, Digital Commune, Kojiro VFX Design, CrossGames en Fontworks.

Het is ook interessant om erop te wijzen dat Ken Sugimori, een van de oorspronkelijke ontwerpers van Pokemon, de supervisor voor de game is.

video

Over Little Town Hero

Het verhaal speelt zich af in een afgelegen dorp aan de rand van de wereld. De enige poort die naar buiten leidt, wordt zwaar bewaakt door een kasteel en de dorpelingen mogen niet vertrekken. De meeste dorpelingen denken er niet over na en gaan gelukkig door met hun dagelijks leven. De hoofdpersoon is echter een beetje anders dan de anderen – hij wil de wereld buiten zien.

Op een dag verschijnt er een “Monster” in het dorp, iedereen schokkend omdat tot dan toe niemand wist dat zulke wezens bestonden. De hoofdrolspeler kan het bestrijden met een mysterieuze rode steen die hij in de kolenmijnen heeft gevonden. In de loop van zijn verdediging van het dorp ontrafelt hij geleidelijk geheimen over hoe de stenen en de monsters zijn ontstaan ​​… In tegenstelling tot de meeste RPG’s, is het niet nodig om herhaaldelijk tegen zwakke monsters te vechten om de grond in “Little Town Hero” te egaliseren.

Heb je ideeën Hero?

In plaats daarvan moet je een goede strategie hebben om elk baasmonster één voor één te bestrijden.

… Zal de hoofdpersoon het avontuur beleven waar hij naar hunkert en ontsnappen aan het alledaagse dorpsleven?

  • Een uitdagend vechtsysteem dat sterk afhankelijk is van het bedenken van nieuwe ideeën en strategieën.
  • Compact verhaalverloop ontworpen met de drukke gamer in gedachten.
  • Soundtrack van Toby Fox, componist van de achtergrondmuziek voor UNDERTALE.
Ad