Little Witch In The Woods – Juli 2020 Trailer

Little Witch In The Woods – Juli 2020 Trailer

Sunny Side Up heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende heksensimulator Little Witch in the Woods. Little Witch in the Woods lanceert 2021 op pc, en indien mogelijk hopen de ontwikkelaars de game naar Nintendo te brengen Switch.

video

Over Little Witch In The Woods

Om de heksenschool af te studeren, gaat de kleine heks Ellie aan de slag als leerling in het huis van een heks. Toen Ellie bij het huis van de heks aankwam, zag ze alleen maar een versleten huis met een dorp dat eruitzag alsof er vier tot vijf mensen woonden. Hier begint het verhaal van Ellie die goede cijfers probeert te halen voor haar afstuderen aan de heksenschool!

Belangrijkste kenmerken

  • Het leven van een heks in de fantasiewereld: de setting van deze game is een fantasiewereld waar heksen bestaan. Voel je vrij om de wereld te ervaren door middel van verschillende activiteiten!
  • Unieke en fascinerende planten, dieren en ecosystemen – Maak verbinding met de verschillende planten en dieren en het ecosysteem van die planten en dieren in het dorp!
  • Verken de fascinerende gebieden rond het dorp – Er zijn veel verschillende thema’s rond het dorp. Gebruik de kracht van de heks om het dorp te verkennen en ingrediënten voor drankjes te krijgen!
  • Verwerk ingrediënten om verschillende drankjes te maken – Je kunt de drankjes van de heks maken door ingrediënten te verwerken. Deze drankjes worden ook op veel verschillende manieren gebruikt!
  • Ontwikkel het dorp – In eerste instantie is het dorp vrij klein, maar door de NPC’s van het dorp te helpen, kun je het ontwikkelen. Upgrade het dorp en ontmoet alle NPC’s!
  • Verschillende personages en veel verhalen – De NPC’s gaan soms naar binnen of naar buiten. Maak kennis met alle nieuwe NPC’s en ontdek hun verhalen!
  • Ontmoet je levenslange partner – Door met liefde te bombarderen, kun je je levenslange partner ontmoeten! Hoewel het misschien geen mens is.
Ad