Little Witch Nobeta – 10 minuten aan gameplay

Little Witch Nobeta – 10 minuten aan gameplay

Justdan International hebben samen met makers Pupuya Games en SimonCreative een nieuwe tien minuten durende gameplay-video uitgebracht voor het 3D-actie-avontuur Little Witch Nobeta. Fans kunnen dingen van fase 4 tot 6 verkennen, inclusief spreuken kanaliseren, gebiedteleports en meer.

Over Little Witch Nobeta

Het kleine wonder, Nobeta, kwam alleen naar het kasteel om het raadsel van haar eigen bestaan ​​te ontrafelen. Ze beheerste alle soorten magische krachten en ontmoette een nieuwsgierige kleine zwarte kat terwijl ze constant vocht tegen sterke gefabriceerde zielen.

Welke mysteries zijn verborgen in de diepten van het kasteel?

The Little Witch Nobeta is een schietspel in 3D. Spelers zullen oude, mysterieuze kastelen bezoeken en verschillende magische ingrediënten gebruiken om tegen de ziel te vechten!

Ondanks zijn schattige uiterlijk zijn de gevechten verrassend hard. De game gebruikt een comfortabele Japanse grafische stijl.

Het onderschatten van je tegenstanders zal resulteren in moeilijke confrontaties. Om een ​​voorsprong te krijgen in de strijd, moet je de kwetsbaarheden van je tegenstanders blootleggen en begrijpen wanneer je aanvallen moet ontwijken.

Kenmerken

  • De tussenfilmpjes van het plot zijn voltooid.
  • De componenten voor het oplossen van puzzels zijn matig.
  • Er zijn veel gevechtstechnieken om uit te kiezen, waaronder fysieke melee-aanvallen en vier soorten magie: geheimzinnig, ijs, vuur en donder.
  • Elke magische spreuk kan regelmatig worden afgevuurd of opgebouwd om een ​​dodelijke goocheltruc uit te voeren!
  • Elk onderdeel heeft een eigen ontwerp, waardoor spelers het onderdeel kunnen kiezen dat het beste bij hun behoeften past.
  • Hoewel het opladen van magische spreuken tijd kost, zullen succesvolle tegenstanders de meter onmiddellijk opladen. Verhoog je gebruik van sterke magie door in de aanval te gaan!

Little Witch Nobeta wordt op 29 september 2022 uitgebracht op de Nintendo Switch.