Little Witch Nobeta – Eerste 33 minuten

Little Witch Nobeta – Eerste 33 minuten

Je kunt nu nieuwe beelden zien die zijn gefilmd in de Engelse versie van Little Witch Nobeta door onze vrienden bij Handheld Players, dat bijna klaar is om zijn formele debuut op de westerse markt te maken.< /p>

Dit is ver vooruit op de debuten in zowel Noord-Amerika als Europa.

video
play-rounded-fill

Over Little Witch Nobeta

De jonge heks Nobeta reisde naar een oud kasteel om het antwoord te krijgen op de vraag waar ze oorspronkelijk vandaan komt. Na haar ontmoeting met een schimmige zwarte kat, zal ze een overvloed aan magische spreuken en vaardigheden oppikken, die allemaal zullen dienen om haar beter uit te rusten voor de gevaren die in het verschiet liggen. Waar vindt men de antwoorden op deze vragen diep in het afbrokkelende kasteel?

Kenmerken

Beter. Sneller. Sterker. Heksier. – Het kasteel staat vol met formidabele vijanden, waaronder nog formidabelere bazen. Je vijanden worden sterker naarmate je verder komt, waardoor je hetzelfde moet doen om bij te blijven. Je kunt je vaardigheden verbeteren en je helpen de Crafted Souls te verslaan door Soul Essences te verzamelen van de tegenstanders die je doodt en die Soul Essences vervolgens te gebruiken.

Maak iets! – De bazen die bekend staan ​​als Crafted Souls zullen een belangrijk obstakel zijn voor de speler om te overwinnen, en ze zullen niet eenvoudig te doden zijn. Als je tegen hen succesvol wilt zijn, moet je een plan bedenken. Je moet hun aanvallen precies op het juiste moment ontwijken om de controle over het gevecht te krijgen.

Magical Mystery Tour – Wanneer je op avontuur bent, kun je ontdekken dat de weg voor je wordt belemmerd. Je kunt raadsels oplossen en nieuwe delen van het kasteel ontgrendelen om te onderzoeken door je beheersing van de elementaire magie te demonstreren. Er is een mogelijkheid dat je een lang verloren gewaande schat tegenkomt.

Door artefacten in het kasteel te verzamelen, kun je extra geheimen over Nobeta’s sinistere en raadselachtige wereld ontdekken. De waarheid zit daar ergens in.

Op 7 maart 2023 staat de release van Little Witch Nobeta gepland in de westelijke regio. Talen zoals Engels, Frans en Spaans worden hierdoor ondersteund.