Little Witch Nobeta – In ontwikkeling Trailer

Little Witch Nobeta – In ontwikkeling Trailer

Uitgever Simon Creative en ontwikkelaar Pupuya Games hebben een nieuwe in ontwikkeling zijnde trailer uitgebracht voor het 3D-actieschietspel Little Witch Nobeta.

De nieuwe trailer toont enkele van de vaardigheden, avonturen en vijanden die naar de game komen.

video
play-rounded-fill

Over Little Witch Nobeta

The Little Witch Nobeta is een 3D-actieschietspel.

Spelers zullen oude, onbekende kastelen verkennen en verschillende magische elementen gebruiken om tegen de ziel te vechten!

De game gebruikt een comfortabele Japanse kunststijl, maar ondanks zijn schattige uiterlijk zijn de gevechten behoorlijk uitdagend.

Het onderschatten van je vijanden leidt tot lastige ontmoetingen. Je moet de zwakke punten van vijanden ontdekken en de precieze tijd leren om aanvallen te ontwijken om voordeel te behalen tijdens gevechten.

Nobeta, het kleine wonder, kwam alleen naar het kasteel om het mysterie van haar eigen leven op te lossen. Voortdurend daagde ze krachtig gemaakte zielen uit, leerde ze allerlei magische vaardigheden en raakte bevriend met een mysterieuze kleine zwarte kat.

Welke geheimen verbergen zich in de diepten van het kasteel?

Gamefuncties:

  • Volledige tussenfilmpjes van plot.
  • Matige elementen voor het oplossen van puzzels.
  • Verschillende gevechtsstijlen, waaronder fysieke melee-aanvallen en vier soorten magie: Arcane, Ice, Fire en Thunder.
  • Elke magische spreuk kan normaal worden afgeschoten of worden opgeladen om een ​​verwoestende goocheltruc te ontketenen!
  • Elk element heeft een uniek ontwerp, waardoor spelers er een kunnen vinden die bij hen past.
  • Hoewel het opladen van magische spreuken enige tijd kost, zal het succesvol aanvallen van vijanden de meter automatisch opladen. Ga in de aanval om vaker krachtige magie te gebruiken!

Little Witch Nobeta komt ergens in april 2022 naar de Nintendo Switch.