Little Witch Nobeta – Japanse fysieke release ondersteunt Engels

Little Witch Nobeta – Japanse fysieke release ondersteunt Engels

Het is niet duidelijk wat er met Little Witch Nobeta in het westen zal gebeuren, maar fans zullen blij zijn te horen dat de fysieke versies in Japan Engels zullen ondersteunen.

Je kunt een kopie importeren naar jouw regio en deze in die taal spelen, net zoals bij elke andere Nintendo Switch-game.

Verschillende versies

Er komt een standaardversie van Little Witch Nobeta voor Switch en er komt ook een beperkte editie. De laatste wordt geleverd met een exemplaar van het spel, een speciale doos met illustraties, een gesigneerd script (A4, 48 pagina’s), een wandtapijt (B2), een kunstboek (B5, 32 pagina’s) en een cd met de muziek van het spel.

Over Little Witch Nobeta 

Het kleine wonder, Nobeta, ging alleen naar het kasteel om het mysterie van haar eigen leven te achterhalen. Ze nam het altijd op tegen machtige, bewerkte zielen, dus leerde ze veel verschillende soorten magie en sloot ze vriendschap met een mysterieuze kleine zwarte kat.

Welke geheimen bevatten de diepten van het kasteel?

The Little Witch Nobeta is een schietactiespel in 3D. Spelers zullen oude kastelen verkennen waar ze niets van weten en verschillende soorten magie gebruiken om tegen de ziel te vechten.

Hoewel de game er schattig uitziet en in Japanse stijl is gemaakt, zijn de gevechten behoorlijk zwaar.

Als je je vijanden onderschat, kom je in de problemen. Om de overhand te krijgen in de strijd, moet je erachter komen waar je vijanden zwak in zijn en wanneer je hun aanvallen moet ontwijken.

Play-Asia is waar je fysieke exemplaren van Little Witch Nobeta kunt pre-orderen en importeren met Engelse ondersteuning. Op 29 september 2022 kwam de game uit.