Little Witch Nobeta – Nieuwe ontwikkelingstrailer

Little Witch Nobeta – Nieuwe ontwikkelingstrailer

Uitgever Justdan International, evenals Pupuya Games en SimonCreative, geven ons een nieuwe kijk op Little Witch Nobeta met een nieuwe trailer.

video
play-rounded-fill

Over Little Witch Nobeta

The Little Witch Nobeta is een driedimensionale actieshooter. Spelers zullen oude, mysterieuze kastelen verkennen en de ziel bestrijden met een verscheidenheid aan magische componenten!

De game heeft een prettige Japanse grafische stijl, maar ondanks het mooie uiterlijk zijn de gevechten nogal moeilijk. Het onderschatten van je tegenstanders zal resulteren in gespannen botsingen. Om een ​​voorsprong te krijgen in de strijd, moet je de kwetsbaarheden van je tegenstanders identificeren en de exacte timing leren om klappen te ontwijken.

  • Complete tussenfilmpjes van het verhaal zijn inbegrepen in de game.
  • Er zijn enkele onderdelen voor het oplossen van puzzels in dit spel.
  • Fysieke melee-aanvallen en vier soorten magie: geheimzinnig, ijs, vuur en donder behoren tot de beschikbare gevechtsmethoden.
  • Elke magische spreuk kan regelmatig worden afgevuurd of worden opgeladen om een ​​krachtige goocheltruc te ontketenen!
  • Elk onderdeel heeft zijn eigen ontwerp, zodat spelers het onderdeel kunnen kiezen dat het beste bij hun behoeften past.
  • Hoewel het enige tijd kost om magische spreuken op te laden, zullen effectief aanvallende vijanden de meter onmiddellijk opladen. Neem het initiatief om vaker sterke magie te gebruiken!

Het kleine wonder, Nobeta, kwam alleen naar het kasteel om het raadsel van haar eigen bestaan ​​te beantwoorden. Ze kreeg een verscheidenheid aan magische krachten en ontmoette een nieuwsgierige kleine zwarte kat terwijl ze constant vocht tegen sterke gefabriceerde zielen.

Welke mysteries zijn verborgen in de diepten van het kasteel?

Little Witch Nobeta wordt in 2022 uitgebracht op Nintendo Switch, met verdere details die in april worden aangekondigd.