Little Witch Nobeta release datum

Little Witch Nobeta release datum

Little Witch Nobeta heeft nu een Nintendo Switch-releasedatum volgens Japanse winkelvermeldingen. Op 29 september 2022 wordt het 3D-actieschietspel uitgebracht.

In Japan wordt Little Witch Nobeta op fysieke media uitgebracht (maar het is niet zeker of Engels wordt ondersteund). Er is een beperkte oplage gepland, bestaande uit een exemplaar van de game, een 48-pagina’s tellend scenario met facsimile-handtekening, wandtapijten, een 32-pagina’s tellend kunstboek en een soundtrack-cd.

video
play-rounded-fill

Over The Little Witch Nobeta

The Little Witch Nobeta is een driedimensionale actieshooter.

Spelers zullen oude, mysterieuze kastelen verkennen en de ziel bevechten met verschillende magische krachten!

De game heeft een prettige Japanse grafische stijl, maar ondanks het mooie uiterlijk zijn de gevechten nogal moeilijk.

Het onderschatten van je tegenstanders zal resulteren in gespannen confrontaties. Om een ​​voorsprong te krijgen in de strijd, moet je de kwetsbaarheden van je tegenstanders identificeren en de exacte timing leren om klappen te ontwijken.

  • Complete tussenfilmpjes van het verhaal zijn een gamefunctie.
  • De componenten voor het oplossen van puzzels zijn matig.
  • Fysieke melee-aanvallen en vier soorten magie: geheimzinnig, ijs, vuur en donder behoren tot de beschikbare gevechtsmethoden.
  • Elke magische spreuk kan regelmatig worden afgevuurd of worden opgeladen om een ​​krachtige goocheltruc te ontketenen!
  • Elk onderdeel heeft zijn eigen ontwerp, zodat spelers het onderdeel kunnen kiezen dat het beste bij hun behoeften past.
  • Hoewel het enige tijd kost om magische spreuken op te laden, zullen effectief aanvallende vijanden de meter onmiddellijk opladen. Neem het initiatief om vaker sterke magie te gebruiken!

Het kleine wonder, Nobeta, kwam alleen naar het kasteel om het raadsel van haar eigen bestaan ​​te beantwoorden. Ze beheerste een verscheidenheid aan magische talenten en ontmoette een nieuwsgierige kleine zwarte kat terwijl ze constant vocht tegen sterke gefabriceerde zielen.

Welke mysteries zijn verborgen in de diepten van het kasteel?

Little Witch Nobeta voor Nintendo Switch krijgt een unieke ‘Vampire’-outfit. Dit is beschikbaar wanneer spelers het spel één keer hebben voltooid.