Littlewood komt op 25 Februari

Littlewood komt op 25 Februari

Ontwikkelaar Sean Young heeft de releasedatum voor Littlewood on Nintendo Switch aangekondigd. Littlewood is een RPG die plaatsvindt nadat de hoofdpersoon de wereld heeft gered, waar spelers werken om een ​​nieuwe stad te bouwen na de nederlaag van de Dark Wizard.

Het was oorspronkelijk aangekondigd om in 2019 naar NintendoSwitch te gaan en zal deze belofte dit jaar eindelijk nakomen op 25 februari 2021.

Over Littlewood

Je hebt de Dark Wizard verslagen. De wereld van Solemn is eindelijk in vrede, maar tegen welke prijs? Je kunt het je niet helemaal herinneren …

De held die de wereld heeft gered

Verken de uitgestrekte wereld van Solemn. Betoverde bossen, bruisende vissersdorpjes en donkere mijngrotten zijn enkele van de weinige plaatsen die je kunt bezoeken.

Ontmoet Townsfolk en overtuig ze om in jouw stad te blijven. Misschien zal het ontmoeten van mensen uw herinneringen aan het verleden ontsluiten …

Verzamel zeldzame items en materialen die over de hele wereld zijn gevonden en breng ze terug naar je stad om ze te verkopen en te maken!

Pas je stad aan

Oogst materialen door hout te hakken, ertsen te delven, insecten te vangen en te vissen in rivieren en vijvers!

Ontgrendel nieuwe structuren om te bouwen door nieuwe stadsmensen te ontmoeten. Wilt u een herberg of een houtzagerij? Wat dacht je van een vissershut of een magische bibliotheek? Het ontwerp van je stad is helemaal aan jou!

Vervul de verzoeken van je dorpelingen. Sommigen willen misschien hoger wonen, anderen willen misschien omringd zijn door bomen en water. Door aan de verzoeken van je dorpsbewoners te voldoen, verdien je hun hart en ontgrendel je nieuwe relatiepaden.

Beheers nieuwe hobby’s en ambachten

Verzamelen: of je nu fruit plukt of onkruid plukt, je verzamelvaardigheid zal een niveau hoger worden! De Verzamelaarshandschoen is nodig om deze vaardigheid te ontgrendelen.

Mijnbouw: op zoek naar glanzende ertsen om te verzamelen? Geïnteresseerd in zeldzame materialen om mee te knutselen? Dan is mining iets voor jou!

Houtsnijden: die vervelende bomen en brokstukken die overal in de stad opduiken, moeten worden gekapt! Hout is een essentieel materiaal voor het bouwen van nieuwe constructies en meubels.

Bug vangen: maak een bugnet en vang allerlei soorten beestjes. Zorg ervoor dat je elk seizoen en op verschillende tijdstippen van de dag op insecten gaat jagen!

Vissen: er gaat niets boven ontspannen bij een vijver met een hengel in de hand. Je kunt vis voor een fatsoenlijke prijs verkopen in het Shopping District, of ze gebruiken als ingrediënten voor nieuwe kookgerechten.

Landbouw: plant wat zaden in bewerkte grond en wacht een paar dagen. Groenten zijn een essentieel ingrediënt voor veel kookrecepten! Ze laten je stad er ook mooi uitzien.

Koken: als je eenmaal de herberg hebt gebouwd en goede vrienden bent geworden met Bubsy, kun je heerlijke maaltijden gaan koken voor je dorpsbewoners! Misschien kun je zeldzame stedelingen aantrekken door unieke gerechten te serveren …

Knutselen: er zijn talloze constructies, decoratieve monumenten en meubels om te maken. Vaak zullen uw stadsgenoten om specifieke objecten vragen die ze in hun huis willen plaatsen. Zorg ervoor dat je genoeg bouwmaterialen verzamelt!

Koopvaardij: het verkopen van items in het winkelgebied levert je grote sommen dauwdruppels op, de belangrijkste valuta in plechtig. Naarmate u een betere handelaar wordt, verschijnen er zeldzamere items die u kunt kopen!

Tarott Master: zodra de Dark Wizard was verslagen, werden al zijn monsters opgesloten in Tarott Cards. Veel stedelingen verzamelen en vechten met deze kaarten, en er wordt zelfs elk jaar een grote wedstrijd gehouden in Dirboros. Verzamel!

Maak nieuwe vrienden

Willow: een vrolijk jong meisje dat Littlewood wil herbouwen. Ze vond je midden in het bos en verzorgde je gedurende 3 dagen terwijl je bewusteloos was. Ze werkt graag met gereedschap en is behoorlijk bedreven in het bouwen van dingen.

Dalton: een ditsy jongen die graag met jou op avontuur gaat. Ondanks zijn vergeetachtigheid en dwaze manier van doen, kan hij eigenlijk een aantal zeer slimme grappen vertellen. Hij houdt van vissen, insecten vangen en winkelen voor coole meubels.

Lilith: een tovenaar die als beste van haar klas afstudeerde aan de Magische Academie van Alexandrië. Als ze geen boek leest, mixt ze willekeurige dingen met elkaar om drankjes te maken die al dan niet kunnen ontploffen. Ze is ook je grootste fan.

En nog veel meer!