Live A Live – Laatste trailer

Live A Live – Laatste trailer

Square Enix heeft zojuist de laatste trailer uitgebracht voor de remake van Live A Live, die binnenkort beschikbaar zal zijn voor de Nintendo Switch.

Deze trailer toont delen van alle acht hoofdverhalen van de game en hints naar een negende, verborgen verhaal dat je pas kunt spelen als je de eerste acht hebt uitgespeeld.

video
play-rounded-fill

Ter herinnering: elk van de acht hoofdverhalen van de RPG heeft zijn eigen trailer. Deze verhalen spelen zich af in verschillende tijden en plaatsen, zoals de prehistorie, het keizerlijke China, het heden, de verre toekomst en meer.

Over Live A Live

Het verhaal leeft nog!

LIVE A LIVE, een game die alleen in Japan beschikbaar was op de Super Famicom, komt terug op de Nintendo Switch. Voor het eerst in het Westen kun je deze legendarische RPG spelen, die tot leven is gebracht in dezelfde HD-2D-stijl als OCTOPATH TRAVELER en TRIANGLE STRATEGY.

Ontmoet zeven helden, die elk hun eigen speciale vaardigheden hebben en hun leven in verschillende tijden hebben geleefd. Je kunt hun verhalen in elke gewenste volgorde lezen en onderweg schokkende dingen ontdekken:

  • Een stamlid groeit op in een tijd dat er geen woorden waren.
  • Een zwerver met een prijs op zijn hoofd vecht voor zijn leven in het Wilde Westen.
  • Een kungfu-meester in het keizerlijke China zoekt een waardige student om het over te nemen.
  • Twilight of Edo Japan: een shinobi gaat op een geheime missie die erg belangrijk is.
  • Een hedendaagse krijgskunstenaar wil de sterkste persoon zijn die ooit heeft geleefd.
  • In de nabije toekomst staat een jongere met paranormale gaven op om het kwaad te bestrijden.
  • De verre toekomst: een nieuwe robot raakt verstrikt in een verschrikkelijke gebeurtenis in de ruimte.

Deze remake heeft geremasterde muziek van de oorspronkelijke componist, Yoko Shimomura, en werd geproduceerd door Takashi Tokita, die de regisseur was van de Super Famicom-versie. Het bevat alles wat mensen leuk vonden aan het originele spel, maar het is ook gemakkelijk te begrijpen voor mensen die het nog nooit eerder hebben gespeeld.

Live A Live komt op 22 juli 2022 naar Nintendo Switch, zowel in fysieke als digitale vorm.

Ad