Live A Live – Versie 1.0.1 patch notes

Live A Live – Versie 1.0.1 patch notes

De recreatie van Live A Live op de Nintendo Switch heeft een nieuwe update gekregen, waarbij versie 1.0.1 nu beschikbaar is om te downloaden. Dit komt na de eerste uitrol in juli.

Het grootste deel van de nieuwe update bestaat uit bug-patches, waaronder een paar specifieke die betrekking hebben op corrupte Mimic Mammet’s Ability-gegevens bij het overzetten van de proefversie en een die de mogelijkheid om op een bepaald moment op te slaan verbiedt.

Versie 1.0.1 patch notes

  • Bij het overzetten van opgeslagen gegevens van de demoversie, corrumpeerde een probleem de Ability-gegevens van Mimic Mammet.
  • Een probleem verholpen in Dominion of Hate waardoor spelers tijdens het einde niet konden sparen terwijl ze probeerden het einde van elke hoofdrolspeler te verdienen, waardoor hun opgeslagen gegevens een bepaald aantal overtroffen.
  • Instellingen die schermafbeeldingen op sommige locaties verbiedden, zijn verwijderd.
  • Ze hebben ook een paar kleine bugs verholpen.

Live A Live is momenteel beschikbaar op de Nintendo Switch en versie 1.0.1 is beschikbaar voor alle gamers.

Over Live A Live

De Nintendo eShop heeft nu een gratis proefversie van LIVE A LIVE! Begin in drie afzonderlijke historische periodes – Imperial China, de Twilight of Edo Japan en de Distant Future – en ga dan door met het volledige spel.

Je kunt het verkrijgen via de Nintendo eShop op je Nintendo Switch-systeem of op onze website door op de knop ‘Demo downloaden’ te drukken.

DE LEGENDE IS NOG LEVEND

Er zijn veel helden, veel verhalen en talloze levens te leven! LIVE A LIVE voor de Nintendo Switch is een verzameling met elkaar verweven verhalen die zich door de tijd heen uitstrekken en die zijn nagebootst in prachtig HD-2D.

BEGIN EEN WEG DOOR DE GESCHIEDENIS

LIVE Met A LIVE kun je met verschillende personages spelen, waarbij elk hoofdstuk zich afspeelt in een andere historische periode en nieuwe gameplay-technieken en locaties biedt. Wie weet wat er zal gebeuren nadat alle acht verhalen zijn verteld?

Elke historische periode heeft zijn eigen verhaal en personages, evenals verschillende game-elementen die van elke periode een unieke ervaring maken.

VERTELLEN ZO OUD ALS TIJD

Pas je reis aan in LIVE A LIVE door te kiezen welke verhalen je als eerste wilt aanpakken. Speel ze achtereenvolgens door tot ze zijn voltooid, of maak de dingen nog spannender door ze over te slaan. Je hebt een keuze!

Geniet van de flexibiliteit om elke historische periode te verkennen, evenals turn-based gevechten die per hoofdstuk veranderen. Elke held heeft een unieke reeks aanvallen die hij moet leren; gebruik ze intelligent tegen tegenstanders terwijl je over het slagveld beweegt om gevaar te vermijden en toe te slaan wanneer de gelegenheid zich voordoet.

ERVAAR EEN UNIEK HOOFDSTUK IN DE RPG-GESCHIEDENIS!

Oorspronkelijk alleen beschikbaar in Japan voor de Super Famicom, LIVE A LIVE voor Nintendo Switch blaast de game nieuw leven in met dezelfde verbluffende HD-2D-beelden als TRIANGLE STRATEGY en OCTOPATH TRAVELER.

De game is speelbaar in het Engels, Frans, Duits, Spaans en Italiaans, met overal Engelse en Japanse stemmen, en is geproduceerd door Takashi Tokita (Chrono Trigger, FINAL FANTASY IV). De muziek is geremasterd onder supervisie van Yoko Shimomura (FINAL FANTASY XV, de Kingdom Hearts-serie).