Loco Motive rolt naar consoles in de zomer van 2022

Loco Motive rolt naar consoles in de zomer van 2022

Chucklefish kondigde Loco Motive aan tijdens de Indie World-presentatie. Dit is een aankomend volledig ingesproken point-and-click-avontuur dat volgende zomer naar de Nintendo Switch komt en boordevol functies zit. Robust Games en Chucklefish hebben vandaag hun point-and-click comedy-avontuur Loco Motive aangekondigd, dat in de zomer van 2022 naar pc en Nintendo Switch komt.

video
play-rounded-fill

Over Loco Motive

Robust Games, mede opgericht door de broers Adam en Joseph Riches, het debuut van Robust Games werd vandaag onthuld tijdens Nintendo’s Indie World-uitzending. Loco Motive geeft spelers de opdracht om de verdachte dood van Lady Unterwald te onderzoeken aan boord van de weelderige stoomtrein uit de jaren 30, de Reuss Express. Spelers zullen op verschillende momenten in het spel gebruik maken van de unieke talenten van een lastige advocaat, een amateurdetective en een undercoveragent tijdens hun onderzoek.

Onderweg zullen spelers een cast met eigenzinnige en gedenkwaardige personages ontmoeten, bevredigende puzzels oplossen en uiteindelijk de feiten bij elkaar zoeken om hun onschuld te bewijzen. Zoek uit wie de misdaad heeft gepleegd en wat hun motivatie was die hen tot moord inspireerde! Loco Motive rolt in de zomer van 2022 naar pc en Nintendo Switch.

En als je vastloopt, bel dan gewoon de hintregel. Nee, bel ons niet, Loco Motive heeft zijn eigen in-game hints en tips voor een echte jaren ’90 point-and-click avonturenervaring!

Locomotief-kenmerken:

  • Een komisch avontuur dat aanslaat als smooth jazz, aan boord van een sneltrein uit de jaren 30
  • Krijg de leiding over drie speelbare personages in een onderling verbonden komisch avontuur
  • Ontdek een dodelijk mysterie vol wendingen en slapstickhumor
  • Ontmoet een trein vol eigenzinnige en ietwat wantrouwende medepassagiers
  • Stop bij niets om op items gebaseerde puzzels op te lossen, waar je niet uren mee bezig bent
  • Kies hoe je speelt, door directe interactieve karaktercontrole te nemen, of te kiezen voor een klassieke point-and-click-ervaring
  • Prachtig gedetailleerde pixelkunst boordevol charme en karakter
  • Heeft u een duwtje in de goede richting nodig? Telefoon voor hulp bij een in-game hint-oproeplijn!
  • Volledig ingesproken, met de stiekeme klanken van componist Paul Zimmerman (Space Haven)
Ad